НАЧАЛО Прессъобщения

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

21.05.2024 14:31 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

Произхождащи от интернет мемета и тенденциозно съдържание, тези монети често започват като шеги, но бързо могат да придобият сериозна популярност и значителна пазарна стойност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия, създадена въз основа на крипто публикации, пазарни доклади и уебсайтове за мемо монети, ще разгледаме едни от най-добрите мемо монети: ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME.

Кратък списък на най-добрите меме монети

1.ButtChain (BUTT) – Първата меме монета с автоматична ликвидност на Polygon
2.Dogecoin (DOGE) – Оригиналната меме монета
3.Pepe (PEPE) – Вдъхновена от мемето (Pepe The Frog)
4.MAGA Coin (TRUMP) – меме монета, вдъхновена от известния лозунг на Тръмп
5.BOOK OF MEME (BOME) – Платформа за създаване и обмен на мемета

Окончателен списък на едни от най-добрите меме монети, които да купите сега

ButtChain (BUTT)

ButtChain печели внимание в общността на меме монетите като иновативна и привлекателна опция за крипто ентусиастите. ButtChain се отличава като първата меме монета в блокчейна на Polygon, която интегрира функцията за автоматична ликвидност.

Нека да разгледаме набързо отличителните функции за ликвидност на ButtChain:

  • Автоматична ликвидност: ButtChain автоматично разпределя 20% от предварителните продажби в пула за ликвидност на Uniswap. Това стратегическо разпределение улеснява плавната и ефективна търговия, след като монетата бъде пусната в продажба.
  • Liquidity Farming: В допълнение към повишаването на ликвидността ButtChain налага такса за транзакции в размер на 5%, която отчасти подпомага изгарянето на ликвидност и токени. По същество това означава, че общото предлагане на токени на ButtChain намалява с всяка транзакция.

Допълнителни авангардни функции на ButtChain:

  • Директно договаряне: ButtChain позволява на купувачите незабавно да получат своите токени, което им дава незабавна собственост върху токените, за разлика от повечето други предварителни продажби на криптовалути.
  • Share and Earn програма: ButtChain разполага с уникална реферална програма, която ви позволява да печелите крипто още днес. По време на предварителната продажба, тези, които успешно привлекат нови потребители чрез тяхната специална връзка получават 20% от всички покупки, които преминават през техния уникален линк в MATIC. Тази иновативна стратегия възнаграждава участието на общността и повишава видимостта.

По време на предварителната продажба цената на ButtChain се увеличава ежедневно. Така че какво чакате? Отидете на официалния уебсайт на ButtChain, за да получите своите токени още днес.

>Посетете официалния уебсайт на тази актуална нова меме монета<<

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin остава основна единица във вселената на меме монетите, известна с лоялната си общност и широкото си признание. DOGE започва като закачлив проект през 2013 г. като „шега“ на традиционните криптовалути.

Pepe (PEPE)

Pepe е вдъхновена от известното меме „Pepe The Frog“. Това е дефлационна мемe монета, работеща върху блокчейна на Ethereum. От пускането си на пазара през април 2023 г. Pepe се превърна в една от най-активно търгуваните криптовалути.

MAGA Coin (TRUMP)

MAGA Coin е криптовалута, кръстена на движението „Да направим Америка отново велика“ – лозунг, популяризиран по време на президентската кампания на Доналд Тръмп през 2016 г. MAGA има за цел да въплъти принципите и ценностите, свързани с този лозунг.

BOOK OF MEME (BOME)

Book of Meme (BOME) е меме монета, която функционира на блокчейна Solana. Тя обединява блокчейн технологията с интернет културата и улеснява създаването и обмена на мемета като незаменяеми токени (NFT).

>Посетете официалния уебсайт на новата меме монета<<

Коя меме монета може да се изстреля нагоре?

Предизвикателство е да се предвиди точно коя меме монета ще се изстреля нагоре. Въпреки това ButtChain е водеща сред този списък с едни от най-добрите меме монети със своите уникални функции и иновативна токеномика. ButtChain е в етап на предварителната си продажба, привличайки вниманието на крипто ентусиастите, желаещи да получат ранен достъп до токена. Посетете официалния уебсайт на ButtChain, за да научите повече.

Най-добрите меме монети: Заключителни мисли

Тази статия е изготвена, за да предостави информация за най-добрите меме монети, които крипто ентусиастите могат да проучат: ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME.

Както при всяка криптовалута, надлежната проверка е от ключово значение. Докато проучвате меме монетите, провеждането на задълбочено проучване е от съществено значение поради присъщите им волатилност и рискове. Тази статия не представлява финансов съвет.

Заинтригувани сте от рефералната програма на ButtChain или от текущата ѝ предварителна продажба като цяло? Посетете официалния уебсайт на ButtChain сега, за да научите повече. Но побързайте! Цената на ButtChain се увеличава всеки ден по време на предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.