НАЧАЛО Прессъобщения

Едни от най-добрите криптовалути под $1, които имат потенциал за положителни ценови действия (KangaMoon, Dogecoin и Cardano)

25.05.2024 9:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Едни от най-добрите криптовалути под $1, които имат потенциал за положителни ценови действия (KangaMoon, Dogecoin и Cardano)

Крипто пазарът се върна в бича територия и инвеститорите са щастливи. Мненията на анализаторите, че цикълът на Биткойн може да продължи през цялата година, също повишават увереността на инвеститорите до най-високо ниво.

Въпреки че Биткойн остава най-популярната криптовалута, има няколко топ монети, достъпни за по-малко от $1 с евентуално по-висока възвръщаемост.

Въз основа на това колко високо могат да се покачат, KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE) и Cardano (ADA) са едни от най-интересните криптовалути за наблюдение в момента на цена под $1.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon (KANG) може да е готова за параболично увеличение на цената

В ранните етапи на бичия пазар през 2024 г. KangaMoon (KANG) изпреварва голяма част от крипто пазара, като вече носи възвръщаемост на инвестициите от 400% за ранните инвеститори. С горещия си старт на бичия пазар крипто експертите са много оптимистично настроени, че KANG може да се покачи от сегашната си цена от $0.025 до високата стойност от $5 до края на годината.

KangaMoon е избрана за една от най-интересните крипто инвестиции на годината поради нарастващата подкрепа за новата ѝ нова Social-Fi концепция. Social-Fi се превърна в тенденция номер едно в пространството на меме монетите, тъй като е предназначена да стимулира ангажираността на потребителите.

Потребителите се възнаграждават с безплатни KANG токени въз основа на тяхната активност в социалните медии, което позволява на KangaMoon да създаде една от най-ангажираните общности. Само за няколко седмици са се включили над 32,000 нови потребители, което е помогнало на KangaMoon да набере над $6.9 милиона. Като допълнително доказателство за нейния растеж, BitMart обяви, че скоро ще листва KangaMoon.

Съобщението идва в момент, когато KangaMoon празнува листването на ERC20 монетата в CoinGecko и CoinMarketCap. Тъй като до края на нейното ICO остават само няколко дни, сега може да е най-добрият момент да се присъедините към влака на KangaMoon.

Dogecoin (DOGE) е закъснял за голям скок, Kaleo

Поредното безумно ценово действие беше забелязано при Dogecoin (DOGE), водещата меме монета. Според топ анализатора Kaleo, Dogecoin е формирал същия исторически модел, който доведе до голям ценови скок през 2021 г.

Анализаторът добави, че DOGE е закъснял за добра печалба и „почти е време“. Ако Dogecoin следва този бичи модел, цената му може да се повиши от сегашния диапазон от $0.1644 до $3 през тази година. Въз основа на прогнозите на Kaleo, DOGE е една от най-добрите криптовалути за покупка в момента, чиято цена е под $1.

Cardano (ADA) е подценена и е готова да се качи над $1 през 2024 г.

Досега, през 2024 г., Cardano (ADA) е една от малкото топ криптовалути, които са предимно мечи. От началото на годината досега алткойнът Cardano е поевтинял с повече от 25%, което кара много криптоексперти да смятат, че ADA е подценен.

В последната си прогноза за цената на Cardano Джавон Маркс заяви, че корекцията може да бъде бича за ADA. Според Маркс ADA е подготвена за по-значителен подем през тази година. Той предполага, че през 2024 г. Cardano може да нарасне 15 пъти, като се покачи над $1, за да определи нова АТН на $7.80.

Заключение

Крипто пространството на монетите с цена под $1 предлага смесица от утвърдени играчи като Cardano и високорискови новаци като KangaMoon. Въпреки това, въз основа на експлозивните ценови действия, демонстрирани от тези алткойни, те може да приключат този бичи цикъл с по-големи от повечето криптовалути.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.