НАЧАЛО Прессъобщения

Едни от най-добрите криптовалути, които да следите, за да избегнете загубите, една от тях вече е нараснала с 400%!

14.05.2024 11:47 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Едни от най-добрите криптовалути, които да следите, за да избегнете загубите, една от тях вече е нараснала с 400%!

Екосистемата на Chainlink (LINK) е във възход, тъй като в рамките на една седмица тя отбеляза 12 интеграции на 6 услуги в 6 различни вериги.

В резултат на това това би могло да ѝ позволи да изпревари конкуренцията, но такъв е случаят и с Bitcoin Cash (BCH), тъй като за последната година той е нараснал с 290%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наред с тях KangaMoon (KANG) вече се е повишила с 400%, което я превръща в един от най-горещите алткойни за диверсификация поради Social-Fi елементите и подхода, основан на общността. Днес ще разгледаме и трите, за да определим докъде и дали могат да се покачат.

Цената на Chainlink се очаква да скочи над $19, тъй като екосистемата се разширява

Chainlink (LINK) доминира на графиките и с този темп скоро може да преодолее основните бариери, подхранван от бичия интерес. Изкачването на цената на Chainlink в рамките на последната година е със 106% към 14 май, а сега $15 маркират следващата основна ценова бариера, която трябва да премине, за да натрупа още по-големи печалби.

В рамките на една седмица имаше 12 интеграции на 6 различни услуги на Chainlink в 6 различни блокчейна, включително Arbitrum, Avalanche, Base, BNB Chain, Ethereum и Polygon. Криптовалутата Chainlink може да отбележи значително увеличение на общата си функционалност като пряк резултат от това и търсенето ще се покачи. Според прогнозата за цената на Chainlink, тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $19.03.

Цената на Bitcoin Cash нараства с 280% за последните 365 дни

Анализаторите са оптимистично настроени към Bitcoin Cash (BCH), като се позовават на технически показатели като RSI и MACD, които допълнително предполагат значителни печалби в близко бъдеще.

Като цяло настроенията около бъдещето на криптовалутата Bitcoin Cash са преобладаващо положителни. Въз основа на прогнозата за цената на Bitcoin Cash, тя има потенциал да се повиши до $618 до края на четвъртото тримесечие на 2024 г., което подчертава потенциала за продължителен дългосрочен растеж, превръщайки я в една от най-добрите криптовалути, които трейдърите могат да добавят към портфейла си.

KangaMoon (KANG): Гейминг платформа със социални стимули

KangaMoon (KANG) поражда вълнение в целия крипто свят, тъй като се опитва да промени както меме монетите, така и пространството на Play-to-Earn (P2E) игрите, и демонстрира забележително 400% увеличение на цената и процъфтяваща общност от над 20,000 потребители. Екосистемата е допълнително подсилена от вълнуваща предварителна продажба, която вече надхвърли забележителните $6.6 милиона, като прогнозите, споделени от разработчиците са, че може да достигне $8 милиона до края на май 2024 г. Отразявайки мощен приток на уверени купувачи.

За разлика от конкурентните проекти, които са подложени на волатилност, предизвикана от хайп, и не предлагат реална функционалност, KANG токена служи като валута в посветената на него игра, насърчавайки дългосрочната употреба и стойност отвъд обикновените спекулации.

Иновативният Social-Fi модел на KangaMoon стимулира ангажираността на социалните медии преди старта, тъй като възнаграждава потребителите с KANG токени – стратегия, която насърчи силна, органична общност, активно популяризираща проекта. Всеотдайността на екипа е очевидна, тъй като след успеха на етап 5 от предварителната продажба, те стартираха ограничен по време бонус кръг, който дава възможност на новите участници да придобият токени на по-ниска цена.

Това позволява на по-широка потребителска база да се присъедини към проекта преди очакваното му стартиране през второто тримесечие на 2024 г. Макар че KANG вече поскъпна от $0.005 до $0.025, растежът му не е приключил, тъй като анализаторите прогнозират потенциално 100Х увеличение след стартирането му, подчертавайки евентуалния потенциал за растеж.

Обобщение

Въпреки че както Chainlink, така и Bitcoin Cash демонстрираха значителен ценови възход и са позиционирани като солидни проекти за диверсификация, KangaMoon представлява интересна възможност за наблюдение. Тя притежава основите за дългосрочна устойчивост, а също така според разработчиците има потенциал за растеж. С фокуса си върху функционалността, ангажираността на общността и оживената P2E екосистема, тя е позиционирана да се превърне в значим претендент в постоянно развиващия се крипто пейзаж.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.