НАЧАЛО Прессъобщения

Една от най-добрите инвестиции за 2024 г.? Топ анализатор предпочита Pushd (PUSHD) пред подобни на Toncoin (TON) и Shiba Inu (SHIB)

26.01.2024 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Една от най-добрите инвестиции за 2024 г.? Топ анализатор предпочита Pushd (PUSHD) пред подобни на Toncoin (TON) и Shiba Inu (SHIB)

Крипто инвеститорите винаги търсят най-добрите инвестиционни възможности, особено сега, когато наближава халвинга на Биткойн (BTC).

Toncoin (TON) започна силно и се изкачи до топ 20 на криптовалутите по пазарна капитализация през 2023 г. Shiba Inu (SHIB) започна да се изчерпва. И двете монети с голяма капитализация губят позиции пред предварителната продажба на крипто сензацията Pushd (PUSHD).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Все по-голям брой анализатори смятат, че Pushd (PUSHD) може да засенчи Toncoin (TON) и Shiba Inu (SHIB) като инвестиционна възможност през 2024 г. Ето защо.

Toncoin (TON) на червено през последните 12 месеца

Toncoin (TON) се търгува на $2.08 към момента на публикуване, записвайки 11% загуба през последните 12 месеца. Въпреки това пазарните анализатори смятат, че Toncoin (TON) може да пробие през 2024 г. въз основа на увеличаващите се обеми на търговия и цената му, която се движи нагоре в сравнение с преди 6 месеца.

Губи ли Shiba Inu (SHIB) блясъка си през 2024 г.?

Shiba Inu (SHIB) беше една от зле представящите се криптовалути сред топ 100 по пазарна капитализация, след като записа 22% загуба през последната година. Пазарът се предвижва от меме монети към проекти с по-голяма полезност в реалния свят и потенциал за дългосрочен растеж като Pushd (PUSHD).

Pushd (PUSHD) Етап 4 Предварителна продажба прекъсва 22 000+ регистрации

Pushd (PUSHD) в момента провежда етап 4 от своята добре приета предварителна продажба на най-висока си цена в сравнение с предишните етапи, след като надхвърли над 22,000 регистрации в рамките на 3 седмици след старта си.

Pushd (PUSHD) изгражда първия и единствен в света децентрализиран онлайн пазар с подкрепата, ноу-хау и експертен опит, за да се бори с Web2 платформите за електронна търговия. Пазарът на Pushd (PUSHD) ще включва превъзходно P2P изживяване при електронна търговия без преминаване на KYC и минимални такси за транзакции. Инвеститорите в Pushd (PUSHD) ще могат да се възползват и от VIP функции като дебитна карта, свързана с техния портфейл, дял от приходите върху таксите, генерирани на платформата, пропорционален на броя Pushd (PUSHD) токени, които човек притежава, и 0% комисионна суап услуга.

Платформата наPushd (PUSHD) вече е преминала през всички нужни проверки, които солидните проекти в етап на предварителна продажба трябва да преминат, като пълен одит, 20-годишно блокиране на ликвидност и заключване на токените на екипа за 700 дни, за да гарантира справедливо стартиране и че средствата на потребителите са в безопасност.

Цените на токените Pushd (PUSHD) в момента са на ниво от $0.075 по време на 4-ти етап. Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) предлага на бъдещите инвеститори идеална входна точка за това, което все по-голям брой пазарни анализатори смятат, че може да бъде една от най-добре представящите се инвестиции в сектора на предварителни продажби за годината. Това е шанс да закупите токените на проект, който може да придобие потенциал и да се превърне в проект обозначен като “син чип”, преди всички останали да стиго направят.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.