НАЧАЛО Биткойн

Джон Макафи: Биткойн ще стане „изключително ценен“

декември 13, 2018 13:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джон Макафи: Биткойн ще стане „изключително ценен“

В интервю за NewsBTC, Джон Макафи заяви, че Биткойн ще „скочи скоро“ и ще стане „изключително ценен“. Той също така критикува социалните медии, че не успяха да се изправят пред SEC, които според него „действат незаконно“.

Макафи защити мнението си, че бичия пазар е „зад ъгъла“, като посочва, че цената на Биткойн се е повишила с 42% от 25 юни.

Той каза, че корекцията в цената от $ 20,000 не е необходима и поради „недоразуменията на хората,“ той отрече възможността за още един двугодишен упадък, като каза, че спадът от шест месеца се случи „въпреки всичко“.

Макафи каза, че изобщо не е нервен, че цената на Биткойн е с 57% по-ниска от графика, да достигне до 1 милион долара до края на 2020 г. Той направи сериозен облог, ако не успее да постигне стойността до крайния срок.

Той посочи 40,000 милионера в света и попита какво ще се случи, ако всеки от тях искаше само един от 17-те милиона налични биткойна.

Ще имаме нещо, което е изключително ценно. Ако погледнете броя бизнеси, които приемат Биткойн, и броят на хората, които го използват, той се увеличава драстично. Чистата математика казва, че трябва да скочи и да скочи скоро.

Той призна, че Биткойн ще бъде заменен като основна форма на плащане, сочейки към много потребители, използващи Етериум. Джон обаче твърди, че въпреки недостатъците си като средство за плащане, става въпрос за „приемане, и Биткойн се приема“. Той казва, че златото и хартиените банкноти нямат много присъща стойност, но имат такава, защото „се приемат от хора, които ги държат.“

Биткойн ще стане златен стандарт. Той винаги ще бъде този стандарт, който можете да държите в портфейл офлайн някъде и да мислите, това е моят пенсионен фонд. 


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини