НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Джон Макафи: Биткойн ще стане "изключително ценен"

ДЕК. 13, 2018 13:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джон Макафи: Биткойн ще стане "изключително ценен"

В интервю за NewsBTC, Джон Макафи заяви, че Биткойн ще "скочи скоро" и ще стане "изключително ценен". Той също така критикува социалните медии, че не успяха да се изправят пред SEC, които според него "действат незаконно".


Макафи защити мнението си, че бичия пазар е "зад ъгъла", като посочва, че цената на Биткойн се е повишила с 42% от 25 юни.


Той каза, че корекцията в цената от $ 20,000 не е необходима и поради "недоразуменията на хората," той отрече възможността за още един двугодишен упадък, като каза, че спадът от шест месеца се случи "въпреки всичко".

Макафи каза, че изобщо не е нервен, че цената на Биткойн е с 57% по-ниска от графика, да достигне до 1 милион долара до края на 2020 г. Той направи сериозен облог, ако не успее да постигне стойността до крайния срок.Той посочи 40,000 милионера в света и попита какво ще се случи, ако всеки от тях искаше само един от 17-те милиона налични биткойна.

Ще имаме нещо, което е изключително ценно. Ако погледнете броя бизнеси, които приемат Биткойн, и броят на хората, които го използват, той се увеличава драстично. Чистата математика казва, че трябва да скочи и да скочи скоро.


Той призна, че Биткойн ще бъде заменен като основна форма на плащане, сочейки към много потребители, използващи Етериум. Джон обаче твърди, че въпреки недостатъците си като средство за плащане, става въпрос за "приемане, и Биткойн се приема". Той казва, че златото и хартиените банкноти нямат много присъща стойност, но имат такава, защото "се приемат от хора, които ги държат."

Биткойн ще стане златен стандарт. Той винаги ще бъде този стандарт, който можете да държите в портфейл офлайн някъде и да мислите, това е моят пенсионен фонд. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света