НАЧАЛО Други

Джихан Ву: ICO са неустойчив балон

АВГ. 23, 2018 08:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джихан Ву: ICO са неустойчив балон

Основателят на най-ценната крипто компания за в света каза, че не вярва, че моделът за финансиране чрез първоначалното предлагане на монети (ICO) ще се окаже нещо повече от прекрасно.


Джихан Ву, изпълнителен директор на минно-добивния конгломерат "Bitmain", направи това твърдение по време на интервю с CoinGeek, като заяви, че така нареченият балон на ICO е "неустойчив" и в крайна сметка ще се спука.

"Смятам, че ICO са нещо като неустойчив финансов балон. Той ще се спука в края на краищата ", каза той.


"Въпрос на време е. Вярвам, че това е само една година или две. Така или иначе, просто ще изчезне."


Докато Wu очаква традиционните активи в крайна сметка да мигрират към токенизирана платформа. Той каза, че настоящият модел на ICO, чрез който инвеститорите купуват токени, които могат да бъдат регулирани като ценни книжа, но по принцип не дават право на купувачите на дивиденти или право на глас, в крайна сметка ще се срине, тъй като инвеститорите допринасят само поради спекулации, че те могат да продадат токените по-късно на печалба.

Ву не е единствения с такъв мечи възглед за ICO. Наскоро стартиралата венчър ръка на Binance каза, че фирмата смята, че индустрията е в балон, който в крайна сметка ще се появи.

Фирмата използва печалбата си от 1,1 млрд. долара през първото тримесечие, за да инвестира в редица новосъздадени компании и установени компании в крипто индустрията, в допълнение към бързото разширяване на глобалните си операции.

По-рано тази година Bitmain оглави класацията за инвестиции и търговия с криптовалута в САЩ, която е най-новият кръг от финансиране на Circle Internet Financial, който събра 400 млн. долара.

След това Bitmain плати 50 млн. долара за закупуване на контролен пакет в Opera Software AS, които оттогава имат интегриран портфейл за криптовалута в своите уеб браузъри за Android и PC.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света