НАЧАЛО Други

Две меме криптовалути, които да следим през следващите месеци

02.06.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Две меме криптовалути, които да следим през следващите месеци

Криптоаналитикът Altcoin Sherpa наскоро изрази оптимизъм за бъдещото представяне на два популярни мемекоина - Pepe (PEPE) и PepeCoin (PEPECOIN), въпреки че очаква потенциални краткосрочни спадове.

В публикация, споделена с неговите 216,400 последователи в X (Twitter), Altcoin Sherpa предположи, че макар и PEPE и PEPECOIN да могат да изпитат по-ниски нива в краткосрочен план, той вярва, че те притежават значителен потенциал за растеж през следващите месеци. Самият Altcoin Sherpa е инвестирал в двата токена.

Pepe (PEPE)

Анализът на дневната графика на анализатора показва, че PEPE може да тества отново нивото на подкрепа при $0.00001084.

PepeCoin (PEPECOIN)

За PEPECOIN анализът на графиките на Altcoin Sherpa показва, че токенът е готов за евентуален спад, след като се сблъска със съпротивата на ниво $5.50.

Render (RNDR)

Освен тези мсеме монети, Altcoin Sherpa изрази и дългосрочни бичи настроения към Render (RNDR), родния актив на децентрализирания блокчейн за рендиране на графични процесори. Той посъветва стратегия за усредняване на разходите в долари за RNDR, особено ако цените се понижат допълнително. Въпреки неотдавнашното слабо представяне на монетите, свързани с изкуствения интелект, той остава уверен в потенциала на RNDR за настоящия пазарен цикъл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.