НАЧАЛО Алткойни

Два алткойна изглеждат готови да се насочат нагоре – Altcoin Sherpa

април 20, 2022 12:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Два алткойна изглеждат готови да се насочат нагоре – Altcoin Sherpa

Крипто стратег сподели, че Solana (SOL) и още един крипто актив с по-ниска капитализация изглежда са достигнали дъно.

Псевдонимният търговец Altcoin Sherpa казва на своите 173,100 последователи в Twitter, че платформата за смарт договори Solana изглежда е на ниско ниво, тъй като алткойнът продължава да уважава подкрепата от $100.

“SOL: Засега показва някои признаци на дъно. Използва се еднодневното затваряне в горната част на фиб и тези нива изглежда се спазват. Очаквайте повече откъсване около $100 и EMA (експоненциални плъзгащи се средни), за да наваксат преди придвижване нагоре.”

Image


Друг алткойн на радара на търговеца е DAO Maker (DAO), стартова площадка, която предоставя софтуер като услуга (SaaS) решения за крипто стартъп. 

Според Altcoin Sherpa, DAO се подготвя за пробив, тъй като отпечатва модел на заоблено дъно на дневната графика.

“DAO: Чувствам доста силно, че това ще стигне до средата на $3-$4, след като започне да избухва. Според мен това заоблено дъно изглежда страхотно. Не е много добра активна сделка, но такава, при която просто DCA/hodl [доларово усредняване/задръжте] за малко и го продадете след няколко седмици.”

Image


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA) бележи две значителни постижения

Крипто анализаторът също така предоставя актуализация за другия конкурент на Етериум Near Protocol (NEAR). Altcoin Sherpa казва, че е само въпрос на време NEAR да се повиши до нов връх за всички времена.

“NEAR: Според мен е само въпрос на време, преди това да счупи върховете за всички времена. Все още [съм] в това, все още просто [правя суинг трейдове].”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене