НАЧАЛО Прессъобщения

Дългоочакваната Raffle Coin (RAFF) стартира предварителна продажба, на фона на засилено търсене от хиляди потребители на Solana (SOL) и Ethereum (ETH)

01.03.2024 15:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дългоочакваната Raffle Coin (RAFF) стартира предварителна продажба, на фона на засилено търсене от хиляди потребители на Solana (SOL) и Ethereum (ETH)

Когато една платформа стартира, ранните инвеститори реализират най-големите пазарни печалби при положително развитие на траекторията.

Това е така защото ранните инвеститори купуват токена евтино на ниска цена, а когато настъпи пазарен бум, те се възползват най-много. Цената на Solana (SOL) и Ethereum (ETH) към момента на писане на статията е съответно $133 и $3,435.

Raffle Coin (RAFF) от своя страна се опитва да се наложи на вече утвърдения пазар и предлага на купувачите на пазара токен, имаш потенциал на ниска цена от $0.016.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Пазарните анализатори твърдят, че токенът може в крайна сметка да се превърне в добре представяща се криптовалута, тъй като показва потенциал за растеж.

Пазарните анализатори проучват промените в цената на Solana (SOL)

Solana (SOL) привлече вниманието на пазарните анализатори и наблюдатели, които искат да разберат токена. От настоящия потенциал до това какво може да носи бъдещето за бъдещето на токена. През последните седем дни Solana (SOL) е нараснал само с 32% и отбелязвайки увеличение на обема си, достигащо 83.90% през последните 7 дни.

Solana (SOL) се нарежда на 5-то място по пазарна капитализация, като увеличението през последните 24 часа е с 5%, достигайки ниво от $59.6 милиарда.

В повечето части от пазарната нестабилност на Solana (SOL) притежателите и новите осиновители стояха настрана от токена, но преди няколко дни се наблюдаваше приток на инвеститори. Анализаторите смятат, че Solana (SOL) има шанс да поскъпне значително до края на годината.

Притежателите на Ethereum (ETH) се интересуват от токен на ниска цена

Вземането на най-доброто пазарно решение при търговията с криптовалути включва критичност при вземането на решения. Тъй като Ethereum (ETH) поскъпва и нови токени като Raffle Coin (RAFF) си проправят път, притежателите на пазара търсят токени с ниска цена в най-ранните им етапи.

Притежателите на Ethereum (ETH) вече не се изненадват от пазарните чудеса при цената на ETH, която се е увеличила с 16% и 51% съответно през последните седем дни и един месец.

Монетата Raffle Coin (RAFF) генерира хиляди търсения

Навлизането в солиден проект в ранните му дни предоставя на инвеститорите възможността да се възползват от печалби, когато настъпи бум. Повечето пазарни прогнози поставят Raffle Coin (RAFF) на върха като добре представяща се през 2024 г. като нов начин, по който търговците на крипто пазара могат да участват в томболи и да печелят награди.

Raffle Coin (RAFF) ще позволи на потребителите да печелят дял от приходите на платформата, при условие че притежават определен брой монети. Raffle (RAFF) премина успешно одита си, а токените на екипа ще бъде заключени за две години, което допринася за сигурността на инвеститорите.

Има общо шест етапа на предварителна продажба, а първият от тях предлага на потребителите токени на възможно най-ниска цена, за да се възползват от 30х печалба като възвръщаемост на инвестицията при следващия бичи пазар. Целта на платформата е в основата на приоритизирането на нуждите на потребителите чрез награди, което стимулира потребителите, тъй като те участват в растежа на платформата.

Тя е изградена върху блокчейн като средство за извличане на полза за потребителите на пазара, използвайки по-добра сигурност, прозрачност и децентрализирано управление, за да се превърне във водеща платформа на крипто пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.