Home

DTX Exchange може да премине в топ 30 на криптовалутите, Blast стартира с бавна тяга, а спот ETH ETF е готов за стартиране

29.06.2024 10:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange може да премине в топ 30 на криптовалутите, Blast стартира с бавна тяга, а спот ETH ETF е готов за стартиране

Blast, мрежата от втори слой на Етериум на основателя на Blur, стартирала токени тази седмица, показва бавно сцепление и инвеститорите не изглеждат развълнувани от нея.

Друго голямо събитие е стартирането на ETH ETF съвсем скоро, което има способността да тласне пазара нагоре.

След като направи по-нисък връх, Етериум се представя слабо, а сега бавното сцепление при Blast е лоша новина за ETH. Въпреки това пускането на очаквания ETF ETH може да подейства като катализатор за Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като пазарът е изправен пред висока волатилност на фона на новините за ETF ETH, DTX Exchange привлича инвеститори със своя хибриден модел на обмен, който е на път да революционизира индустрията за търговия.

Протокола от втори слой на Етериум Blast организира airdrop

Мрежата от втори слой на Етериум, Blast, стартира дългоочаквания си airdrop, разпалвайки първоначално вълнение, което бързо се превърна в прилив на разпродажби, предизвиквайки спад в цената на BLAST токените. Първоначално на цена от $0.025, първата фаза разпредели 17 милиарда токена на обща стойност около $430 милиона.

От стартирането на ранния си достъп през ноември 2023 г. Blast постигна впечатляващ напредък. Понастоящем общата заключена стойност (TVL) в мрежата на Blast е $2.09 милиарда, което е малко по-малко от отчетените на 6 юни $2.3 милиарда, според DefiLlama. Тази значителна стойност на TVL показва силно доверие и ангажираност от страна на общността.

В рамките на няколко минути обаче много получатели започнаха да продават своите токени, което доведе до спад на цената до около $0.018. Понастоящем токените BLAST се търгуват на цена от $0.0229, като интересът на инвеститорите е слаб. Ако цената продължи да спада, нивото от $0.018 ще действа като подкрепа.

Пускане на ETH ETF през юли

В момента крипто пазарът е във възторг от стартирането на спот ETH ETF. Това обаче беше доста динамично пътуване, като наскоро Етериум беше изправен пред голяма разпродажба. Той падна под нивото на подкрепа от $3,350, но бързо се отскочи над него.

Председателят на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) Гари Генслер наскоро сподели, че процесът на одобрение на спот ETF на ETH “върви гладко”. Той изтъкна значението на това мениджърите на активи да предоставят пълна информация в своите регистрационни изявления. Въпреки че не беше предоставен точен график, анализаторите смятат, че одобрението може да дойде в началото на следващата седмица.

DTX Exchange: Мечтата на всеки търговец

DTX Exchange привлече вниманието на трейдърите по целия свят с впечатляващите предимства, които предоставя. DTX Exchange е хибридна платформа за търговия, която съчетава най-добрите характеристики на централизираните (CEX) и децентрализираните (DEX) борси.

Този иновативен подход предлага на трейдърите несравнимо изживяване с достъп до над 120,000 класа активи, без KYC проверки и с бързи транзакции от $0.04.

Тези предимства привлякоха много търговци към тази нова монета за обмен. Понастоящем DTX струва $0.04 по време на етап 2 на предварителната продажба, удвоявайки се спрямо първоначалната си цена от $0.02. Пазарните анализатори прогнозират, че листването в CEX през 2024 г. може да повиши цената 100 пъти, което прави DTX монета, която трябва да се наблюдава.

Кликнете тук, за да научите повече за DTX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.