Home

DTX Exchange може да е готова за историческо 50Х рали през юли, докато Worldcoin и BONK спадат до критични дъна

09.07.2024 9:46 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange може да е готова за историческо 50Х рали през юли, докато Worldcoin и BONK спадат до критични дъна

В условията на сериозна корекция на пазара DTX Exchange (DTX) е може да се подготвя за исторически скок през юли, като се очаква да се покачи 50Х.

Тази вълнуваща прогноза идва в момент, когато конкурентите Worldcoin (WLD) и BONK са изправени пред значителни спадове, отбелязвайки ключов момент за DTX.

Worldcoin (WLD) и Bonk също отбелязаха значителен спад в корекциите. WLD е загубил около 80 % от историческия максимум, докато Bonk е спаднал с над 50% от историческия максимум. Инвеститорите и от двете общности вече обмислят да се пренасочат към DTX, тъй като тя носи огромен потенциал за бъдещето.

Worldcoin (WLD) направи промени в управлението, за да подобри сигурността

Tools for Humanity (TFH), ключов играч в проекта Worldcoin (WLD), обяви във вторник наемането на четирима ръководители, за да продължи мисията си за по-справедлива икономическа система. Деймиън Кийрън се присъединява като главен директор по защита на личните данни, като преди това е заемал подобни длъжности в X (Twitter) и BeReal.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Адриан Лудвиг встъпва в длъжност като главен директор по информационната сигурност на Worldcoin (WLD), внасяйки опит от времето, когато е бил директор по сигурността на Android в Google и главен информационен директор в Atlassian. Аджай Пател, който ръководеше екипа за идентификация на плащанията в Google, поема ролята на ръководител на World ID на Worldcoin (WLD).

Рич Хели става главен директор по устройствата, като наблюдава орбитата за сканиране на ретината на Worldcoin (WLD) за събиране на данни за човешката идентичност. Хели е заемал ръководни длъжности в Apple, Meta и Tesla.

Bonk успешно взима подкрепа от възходящата трендлиния

Bonk (BONK) е меме токен, който набра значителна популярност на пазара на криптовалути, особено в рамките на екосистемата Solana. Меме културата и ангажираността на общността на Bonk привлякоха голям брой последователи, което доведе цената му до впечатляващи висоти.

BONK успешно намери подкрепа от възходящата трендлиния. Според теорията за вълните BONK започна петвълново възходящо движение през октомври 2023 г. Подвълновото броене показва, че BONK е завършила корекцията на вълна две и сега се намира в първата част на вълна три.

Ако третата вълна се разшири до 1.61 пъти дължината на първата вълна, BONK може да достигне връх от $0.0041. Като се има предвид, че третата вълна се е удължила, тя може да продължи толкова дълго, колкото вълни едно и две заедно, като потенциално може да достигне този връх през октомври 2024 г.

DTX Exchange може да се подготвя за историческо рали, твърдят крипто експерти

С чудесни фундаментални показатели и нова хибридна технология за обмен, борсата DTX може да е готова за историческо рали през 2024 г. Тя е една от първите хибридни борси и има предимството на първия играч. DTX Exchange се стреми към 100Х печалби с иновативни блокчейн ъпгрейди.

DTX Exchange е интегрирана с 1,000Х ливъридж, което позволява на търговците да увеличават позициите си и бързо да се възползват от пазарните движения. DTX Exchange се откроява като водеща платформа за търговия с криптовалути, базирана на първи слой блокчейн, осигуряваща светкавична скорост на изпълнение средно $0.04. Тази свръхвисока скорост е от решаващо значение в крипто пространството, където дори милисекундата може да има значение.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.