НАЧАЛО Прессъобщения

DTX Exchange (DTX): Изкачване нагоре в списъка на задължителните алткойни за Q2

22.05.2024 9:01 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange (DTX): Изкачване нагоре в списъка на задължителните алткойни за Q2

През второто тримесечие на 2024 г. крипто търговците ловуват за алткойни, които може да имат потенциал да нараснат рязко. Сред тях е DTX Exchange (DTX), който сега е в етап 2 на предварителната си продажба.

Този новобранец бързо се изкачи в списъка на задължителните алткойни за наблюдение заедно с Toncoin (TON), Solana (SOL), Render (RNDR), Sui (SUI), Tron (TRX), Ethereum Classic (ETC) и Optimism (OP).

DTX Exchange (DTX): Алткойн, който се покачва със 100%

DTX Exchange (DTX) си създава име в алткойн пространството. Продължаващата предварителна продажба на проекта отбеляза огромен ръст, тъй като досега е събрала над $500,000, като прогнозите са, че ще достигне $1 милион преди края на май 2024 г. Не само това, борсата DTX е предоставила на ранните купувачи 100% възвръщаемост на инвестициите до този момент, но този процент със сигурност ще се увеличи с напредването на предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Трейдърите се втурват към този нов алткойн, тъй като смятат, че той има силна основа и потенциал за дългосрочен растеж. В основата си DTX Exchange е всеобхватна платформа за търговия, която дава на хората достъп до повече от 120,000 актива и ливъридж до 1,000 пъти. Освен това в DTX Exchange не трябва да се преминава през KYC проверки, което означава пълна анонимност.

Токенът DTX ще захранва тази платформа и ще донесе много предимства на притежателите. Например, притежателите на DTX имат достъп до приоритетна поддръжка на клиенти, право на глас в управлението, стейкинг и намалени такси за търговия. Тези предимства са достатъчно примамливи за търговците, тъй като досега са продадени милиони бройки от този алткойн.

Понастоящем един DTX токен струва само $0.04, тъй като се намира в етап 2 на предварителната продажба. Това е 100% увеличение спрямо началната му цена от $0.02. След като започне Етап 3, тази цена ще се повиши до $0.06 – 20% възвръщаемост на инвестицията за тези, които са го купили сега. Благодарение на връзките му с процъфтяващия валутен пазар с обем $805 милиарда и предстоящото скоро голямо листване на борсата първокласни CEX, експертите прогнозират 50Х увеличение на стойността на този алткойн през третото тримесечие на 2024 г.

Бен Сайзълоув: Toncoin (TON) е сред най-добрите блокчейн системи

Toncoin (TON) е още един алткойн, който бележи ръст в ценовите графики. Данните на CoinMarketCap показват, че цената на Toncoin се е увеличила с над 250% само през последната година. Анализаторът на CryptoQuant Бен Сайзълоув също така заяви, че през 2024 г. TON ще бъде сред най-добре представящите се мрежи от първи слой. Освен това той смята, че Toncoin е един от алткойните, които трябва да се наблюдават през тази бича серия.
Техническият анализ за този алткойн също показва бичи сигнали. Например, криптовалутата Toncoin се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА, като същевременно може да се похвали с 24 зелени технически индикатора. По този начин пазарните анализатори направиха бича прогноза за цената на Toncoin – достигане на $8.89 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Ansem прави бича прогноза за цената на Solana

Междувременно Solana (SOL) също привлича светлината на прожекторите в този сектор. По данни на CoinMarketCap цената на този алткойн се е увеличила с близо 800% на графиките от началото на годината. Познатият крипто анализатор Ansem твърди, че това е само началото. В своята публикация в X Ansem прогнозира, че Solana ще достигне нов исторически връх (ATH) до края на май 2024 г.
От гледна точка на техническия анализ тази прогноза за цената на Solana има известно основание. Понастоящем 26 технически индикатора са в зоната за покупка за алткойнът, докато той се търгува над 100- и 200-дневните си ЕМА. Поради тази причина експертите в областта на криптовалутите предвиждат Solana да достигне нивото от $196 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Бичи новини за Render предизвикват рали

Render (RNDR) напоследък доминира в заглавията на крипто индустрията след някои вълнуващи събития. По-специално, Render обяви, че Octane X, който е първият производствен рендер с графичен процесор за macOS, е бил представен в новата “Keynote” на Apple. Тъй като приемането на екосистемата на този алткойн продължава да се увеличава, бъдещето му изглежда светло.

Тези оптимистични новини могат да предизвикат рали за Render, който се представя добре на ценовите графики. Данните на CoinMarketCap показват, че стойността му е нараснала с над 350% през последните 12 месеца. Междувременно Render се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА – още един бичи знак. Така пазарните анализатори прогнозират, че Render може да се покачи до $14 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Sui (SUI): Постигнат нов крайъгълен камък

Sui (SUI) е друг алткойн, който привлича вниманието. Например, Sui обяви, че е постигнал нов важен етап – над 1 милион активни портфейла дневно. Това е голямо постижение, тъй като показва доверието на крипто общността в този проект.

Движението на стойността на криптовалутата Sui отбеляза леко увеличение от 8% през последните 12 месеца. Освен това 15 технически индикатора са в зоната за покупка за този алткойн. Благодарение на всички тези бичи новини за Sui, експертите остават уверени в неговия дългосрочен растеж. Те прогнозират потенциално покачване до $2.41 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Tron (TRX): Google Cloud се превръща в суперпредставител

При Tron (TRX) напоследък се наблюдава сериозно движение. Данните на CoinMarketCap показват, че стойността на TRX се е покачила с над 60% само за последната година като един от най-добрите алткойни. Тази бича тенденция със сигурност ще продължи, тъй като Tron обяви, че Google Cloud се е присъединил към нея като супер представител на TRON. В резултат на това Tron продължава своето масово приемане.
Освен това криптовалутата Tron се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА, като същевременно може да се похвали с 24 зелени технически индикатора. Поради всички тези бичи новини за Tron, експертите в областта на криптовалутите определиха TRX като добра криптовалута за наблюдение. Те предвиждат поскъпване до $0.57 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

Анализ на цената на Ethereum Classic: На бича вълна

Ethereum Classic (ETC) също поражда вълнение в алткойн сектора. По данни на CoinMarketCap цената на този алткойн се е увеличила с над 70% на графиката от началото на годината. През това време пазарната капитализация на Ethereum Classic също нарасна от $2.57 милиарда до $4.65 милиарда. Предвижда се тази бича тенденция да продължи, тъй като техническият ѝ анализ също показва настъпване на възходящ тренд.

Монетата Ethereum Classic се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Освен това в зелено се намират 26 технически индикатора. Когато правят своите прогнози за цената на Ethereum Classic, експертите отбелязват всички тези фактори. По този начин те прогнозират покачване до $40 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Optimism (OP): Одобрението на Ethereum ETF може да предизвика скок

Optimism (OP) привлича вниманието на крипто пазара, тъй като може да се стигне до потенциално одобрение на Ethereum ETF. С разпространението на тези слухове криптовалутата Optimism и останалата част от екосистемата на Ethereum се покачват на ценовите графики. През изминалата година цената на Optimism се повиши с близо 70%, по данни на CoinMarketCap.

Техническият анализ на този алткойн също показва някои положителни сигнали, тъй като ОП сега се търгува над своите 50- и 100-дневни ЕМА. Поради всички тези фактори пазарните анализатори направиха бича прогноза за цената на Optimism. Те прогнозират, че Optimism ще достигне нивото от $3.63 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

С какво борсата DTX се откроява сред тези водещи алткойни?

Макар че Toncoin, Solana, Render, Sui, Tron, Ethereum Classic и Optimism са алткойни, които си струва да бъдат наблюдавани, DTX Exchange може да привлече вниманието на инвеститорите. Първо, тя има пазарна капитализация от $19 милиона, което означава, че се нуждае от по-малко нови средства, за да се повиши цената ѝ.

Освен това тя е в етап 2 на предварителната си продажба, а както знаят ветераните трейдъри, ранното купуване на обещаващи проекти понякога носи голяма възвръщаемост в бъдеще.

И накрая, борсата DTX Exchange ви позволява да се възползвате от безброй процъфтяващи пазари. Вземете например глобалния валутен пазар. Според IMARC Group до 2032 г. се очаква той да достигне $1.4 трилиона.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Анализатор идентифицира 3 алткойна с по-голям потенциал за създаване на милионери от Shiba Inu (SHIB) през 2024 г.; последният наскоро отбеляза 2,000% скок

Инвеститорите в криптовалути винаги са в търсене на следващото голямо нещо, надявайки се да забогатеят със следващата история на успеха, подобна на Shiba Inu (SHIB).

14.06.2024 11:33 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.