НАЧАЛО Прессъобщения

DTX Exchange грабва светлината на прожекторите: Става водещ крипто избор през май 2024 г., привличайки внимание на инвеститорите в Render и BNB на фона на спада на цените

02.05.2024 9:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DTX Exchange грабва светлината на прожекторите: Става водещ крипто избор през май 2024 г., привличайки внимание на инвеститорите в Render и BNB на фона на спада на цените

Тъй като пазарът показва признаци на борба в неспокойни води през май, инвеститорите насочват поглед към по-нови и обещаващи платформи, които предлагат възможности за бърз растеж.

По-специално, борсата DTX се очертава като обещаващ алткойн на крипто пазара, привличайки вниманието на инвеститорите в Render и BNB, особено предвид неотдавнашните ценови спадове при тези утвърдени алткойни.

Binance Coin се бори с мечи настроения: цената на BNB спадна до $547 след спад от 10%

Binance Coin (BNB), първоначално пусната като функционален токен за борсата Binance, се превърна в една от водещите криптовалути в света. Като ядро на екосистемата на Binance, BNB улеснява редица операции, включително отстъпки от таксите за търговия, продажби на токени и др.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Монетата е неразделна част от обширна мрежа, която обхваща търговията, разработването на блокчейн и различни финансови услуги, което отразява широкото ѝ приемане и функционалност. Въпреки силните си основи и неразделна роля в рамките на платформата Binance, BNB не е имунизирана срещу волатилността на пазара.

През изминалата седмица цената на BNB спадна с 10%, с което текущата ѝ стойност към момента на писане на статията възлиза на $547. Това неотдавнашно движение на цените понижи пазарната капитализация на Binance Coin до $80.9 милиарда, което сигнализира за предпазливост сред инвеститорите, които търсят нови възможности при продължаващите пазарни колебания.

Инвеститорите в Render се насочиха към DTX, след като RNDR спадна с 14% на фона на пазарните сътресения

Render (RNDR), децентрализирана мрежа, предназначена за рендиране на базата на графични процесори, използва недостатъчно използваната мощност на празните графични процесори в своята мрежа. Предлагайки разпределено решение за рендиране на графични процесори, Render демократизира индустрията за създаване на дигитално съдържание, като дава възможност на художниците и студиата да получат достъп до бързи и рентабилни услуги за рендиране.

Тази технология повишава ефективността и открива нови творчески възможности, което я прави високо ценен актив в разрастващите се дигитални медии. Неотдавнашното представяне на Render на пазара обаче отрази по-широкия спад, който преживяха много алткойни.

През последните седем дни цената на Render се срина с 13%, като достигна $7.35 за токен към 2 май. Този значителен спад доведе до намаляване на пазарната капитализация на Render до $2.84 милиарда.

Борсата DTX дава възможност на инвеститорите да се възползват от 100Х възможности със светкавична скорост на изпълнение
Докато се отклоняваме от борбата на алткойни като BNB и Render, DTX Exchange се откроява с новаторския си подход към търговията с криптовалути. Ангажиментът на платформата да предлага 1,000Х ливъридж без KYC изисквания бележи смел ход в пейзажа на крипто борсите. Тази функция позволява на търговците да усилват търговските си позиции, осигурявайки потенциал за по-висока възвръщаемост.

Въвеждането от DTX Exchange на разпределени ликвидни пулове и портфейли, които не са свързани с доверието, допълнително засилва нейната привлекателност. Чрез агрегиране на ликвидност от множество източници, борсата свежда до минимум слипиджа и увеличава ефективността на търговията. Освен това функцията на портфейла без попечителство гарантира, че търговците запазват пълен контрол върху своите частни ключове и средства.

Борсата DTX привлича инвеститори с политика на нулеви комисиони: Прогнозите са, че в следващия кръг ще се продава за $0.06

Докато BNB и Render се борят с пазарните корекции, DTX Exchange е готова да предефинира изживяването при търговия със своите иновативни функции. Способността на борсата да обединява предимствата на децентрализираните и централизираните платформи чрез своя хибриден модел представлява уникално предложение за стойност за инвеститорите.

Тъй като DTX продължава да развива и подобрява своите предложения, тя е на път да се превърне в център за търговия на крипто, форекс и капиталовите пазари, обещавайки светло бъдеще за тези, които се впуснат в нейната динамична и обещаваща екосистема.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на проекта


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.