НАЧАЛО Прессъобщения

Ще достигнат ли Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) нови върхове заедно с DTX Exchange (DTX) през 2024 г.

05.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще достигнат ли Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) нови върхове заедно с DTX Exchange (DTX) през 2024 г.

Пазарът на криптовалути непрекъснато изненадва с развитие и иновации, a утвърдени като Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) непрекъснато се усъвършенстват, за да останат на върха на пазарните тенденции.

В други новини нови проекти като DTX Exchange (DTX) привличат вниманието на медиите със своето стойностно предложение. Дали 2024 г. ще бъде годината, в която тези три монети ще достигнат нови върхове? Нека да анализираме всеки проект и да проверим пазарните нагласи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Chainlink (LINK): Кралят на оракулите

Chainlink е добре позната на пазара на криптовалути като „Google на блокчейн“. Нейната инфраструктура служи като децентрализирана мрежа от оракули, която свързва надеждни и сигурни данни от реалния свят със смарт договори – критична функционалност, която засяга разработването на DeFi приложения.

На фона на по-широката разпродажба на криптовалути Chainlink отразява 16% спад. Макар че за някои това може да изглежда като притеснение, други го виждат като продължителен ефект от по-широкия спад на пазара и възможност да се натрупат повече LINK токени в текущата фаза на натрупване, защото възходящата траектория изглежда неизбежна. От Coinpedia прогнозират, че цената на LINK може да достигне $20 през май, което би представлявало малко над 40% ръст спрямо текущите нива от $14.5. От Coincodex също са съгласни с това. Някои анализатори обаче не са толкова оптимистично настроени.

Avalanche (AVAX): Мащабируемост и сигурност

От стартирането си през септември 2021 г. Avalanche (AVAX) се утвърди като ефективна и гъвкава блокчейн платформа. Нейните стабилни функции за сигурност, ниска латентност и висока пропускателна способност на транзакциите я позиционираха като конкурентен заместител на Етериум.

Настроенията около AVAX в момента са мечи. Целият криптопазар е в състояние на изключителна предпазливост, след като цената на Биткойн падна под $57,000, предизвиквайки доста паника преди отново да скочи над $63,000. AVAX не успя да се възстанови от своя връх от $65 в средата на март. Загубила около 48% от стойността си, AVAX в момента се търгува за $36.5. Анализаторите чакат търпеливо, за да видят докъде ще стигне цената, но мнозина смятат, че AVAX има положителна дългосрочна перспектива.

Борса DTX: Иновативен DEX претендент

DTX Exchange направи впечатляващи постижения от началото на април. След като набра $1.8 милиона за 11 часа в предварителния сийд кръг за финансиране, DTX привлече вниманието на много инвеститори да слушат какво има да предложи.

След успешна предварителна продажба на първия етап и текущ втори етап на цена $0.04 за токен, DTX привлече интереса на инвеститорите, като за няколко седмици набра близо $500,000.

Борсата DTX е хибридна децентрализирана борса, която съчетава най-доброто от централизираните обмени (CEX) – удобство за потребителите и ликвидност, и децентрализираните борси (DEX) – сигурност, прозрачност, бързина и достъпност, за да създаде авангардна платформа за обмен, която прави търговията лесна както за начинаещи, така и за опитни търговци.

Основни изводи

Chainlink (LINK) е изправена пред волатилност със спад от 16% през последния месец, но прогнозите сочат потенциално покачване от около 45% до $20. Avalanche (AVAX) се бори на фона на пазарните сътресения, като се търгува на $36.5 към 5 май. В същото време DTX Exchange (DTX) набира скорост, събирайки близо $500,000 по време на предварителната си продажба на цена от $0.04 за токен.

За да научите повече за DTX Exchange, посетете уебсайта за предварителна продажба на DTX или се присъединете към общността на DTX в Telegram.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.