НАЧАЛО Прессъобщения

Достигане на 50Х възвръщаемост с тези основни крипто възможности

16.03.2024 12:33 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Достигане на 50Х възвръщаемост с тези основни крипто възможности

На фона на неотдавнашните събития, при които спадът на цената на Биткойн предизвика ликвидиране на криптовалути на стойност $660 милиона, значителните печалби все още са на една ръка разстояние.

Алтернативите за отключване на потенциално значителна възвръщаемост от първокласните крипто възможности продължават да съществуват, което подчертава актуалността и важността на разумните инвестиционни стратегии дори при нестабилни пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


BlastUP се очертава като компания, която променя правилата на играта, набирайки над $2 милиона за няколко седмици

BlastUP е уникален launchpad (платформа за стартиране на приложения), базиран на Blast, легендарна мрежа от втори слой, която доминира в заглавията на вестниците със своя главозамайващ старт, набирайки $1 милиард TVL сравнително бързо. BlastUP изглежда върви по стъпките на Blast, като само за няколко седмици набра над $2 милиона.

Въздействието на BlastUP може да бъде огромно, тъй като иновативни решения за стартиране на dApps на платформата, с пълен набор от Web3 и AI инструменти се очаква да бъдат хит за стартиращите компании. BlastUP предоставя обширен набор от инструменти и система за възнаграждение за всеки, който се присъедини към платформата.

Предварителната продажба на BlastUP токените е в ход и инвестирането в тях в този етап може да бъде като закупуването на Ethereum за няколко долара през 2017 г. Цената на токените по време на етап 5 е определена на $0.055, докато цената при листването ще бъде $0.1. Имайки това предвид сега може да е идеалният момент да закупите BlastUP токени на най-добрата цена с 45% отстъпка.

>> Уловете истинска промяна на играта: купете BlastUP токени с 45% отстъпка СЕГА <<

Притежателите на BlastUP монети получават достъп до доста привилегии – от приоритетна продажба на токени до ексклузивни награди за лоялност в IDO. Те могат също така да печелят чрез стейкинг на BlastUP токени и да се възползват от функцията за сийд стейкинг, която осигурява безплатни токени от поддържани проекти.

BlastUP не е просто поредният крипто проект, той има силна основа, за да спечели лоялността на голяма аудитория. Този launchpad има за цел да намали бариерите за навлизане на блокчейн стартъпите, като им гарантира, че разполагат с всичко необходимо, за да успеят от самото начало.

Освен това пътната карта на BlastUP обхваща периода до 2026 г., планирайки въвеждането на AI IDO скрийнър, инструменти за разработчици на стартъпи и пазар за общността.

>> Готови ли сте за Blast Off? Купете токени BlastUP сега и катапултирайте инвестициите си <<

Партньорство между Aptos и Movement Labs: Въздействие върху цените на APT

Партньорството на Aptos с Movement Labs обещава да разработи оперативна съвместимост, което крие потенциал за растеж. Това може да тласне цената към второто ниво на съпротива от $15.82. Въпреки това, ако тази интеграция се сблъска с проблеми или забавяния, Aptos може да се сблъска с краткосрочен спад към най-близкото ниво на подкрепа при $9.07.

От по-оптимистична гледна точка, сътрудничеството възнамерява да укрепи блокчейн екосистемата. Това развитие, в съчетание със солидната препоръка за покупка от MACD и двете прости пълзящи средни, предполага вероятен скок на цената, като е възможно да премине най-близкото ниво на съпротива от $13.77. Но ако има някакъв недостатък в реализирането на взаимните ползи, Aptos може да се върне към второто ниво на подкрепа от $6.41.

Стабилно рали на Optimism на фона на пазарната волатилност

Проектът Optimism е на път да направи решаващи крачки с потвърденото повишение. Ако се съди по настоящите пазарни условия и ценовото представяне на Optimism, изглежда вероятно стабилно рали, което да премине най-близката съпротива на ниво $4.32 и евентуално да достигне втората съпротива на ниво $4.95. MACD сочи към продажба, но със 100-дневната проста пълзяща средна, препоръчваща покупка, дългосрочните перспективи изглеждат обещаващи.

Въпреки оптимистичната предразположеност се препоръчва и по-предпазлива позиция. При текущата цена, задържаща се на $3.7, и най-близката подкрепа на $2.95, краткосрочните рискове не могат да бъдат пренебрегнати, вероятно поради пазарната волатилност. Въпреки неутралните стойности на RSI и Стохастичния RSI, 10-дневната позиция за продажба на SMA показва потенциално отдръпване на цената.

Пазарна прогноза за NEAR Protocol на фона на конференцията на Nvidia за изкуствения интелект

NEAR Protocol привлича внимание с последните си движения, особено преди AI конференцията на Nvidia. Поглед към текущите ценови тенденции показва краткосрочно ниво на съпротива на $8.49 и високо такова на $10.11. Като се има предвид, че текущата пазарна цена е $7.26, при продължаващ възходящ тренд NEAR може да пробие второто ниво на съпротива. Различни индикатори като RSI, MACD и стохастичен RSI подсилват тези положителни нагласи, оставайки в неутрален до купуващ диапазон.

Като се има предвид 100-дневната проста пълзяща средна на NEAR на ниво $3.60, очевидно е, че е налице значителен ръст на цените, но най-близкото ниво на подкрепа се колебае около $2.97. Ако нещо наруши сегашното състояние на нещата, цената може да се оттегли към тези нива. Десетдневната проста пълзяща средна показва “покупка”, но пазарът може да бъде непредсказуем.

Партньорството с Laser Digital може да повиши динамиката на цената на Pyth Network

След партньорството с Laser Digital, Pyth Network може да изпита възходящо движение на цената към най-близкото ниво на съпротива от $0.92 и след това потенциално, към второто ниво на съпротива от $1.18. Този оптимизъм се подхранва от оживената MACD препоръка за покупка и 10-дневното действие на простата пълзяща средна, което предполага положителна инерция.

Въпреки това непредсказуемостта на пазара може да породи рискове. Въпреки положителните новини неутралният RSI предполага балансиран пазар с потенциални обрати. При неблагоприятни условия цената на Pyth може да се оттегли към най-близкото ниво на подкрепа при $0.38 или, в най-лошия случай, към второто ниво на подкрепа при $0.1, което очертава предпазлива картина в краткосрочен план.

Заключение

Вследствие на пазарната волатилност на Биткойн, основните крипто възможности със значителна възвръщаемост остават достъпни, включително по-малко известни, но обещаващи монети като Aptos, Optimism, Near Protocol и Pyth Network.

Въпреки това BlastUP, стояща високо в рамките на екосистемата Blast, демонстрира значителни обещания. Нейната иновативна концепция и функционалност като стартова платформа за DApps (launchpad) вече са привлекли значителни инвестиции. Потенциалът на проекта за стартъпи и широката потребителска база, съчетани с примамливи отстъпки по време на предварителна продажба на токени, позиционират BlastUP на полюсната позиция на крипто инвестициите с висок потенциал в момента.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.