Home

Доналд Тръмп може да предизвика рали на алткойните след предстоящата реч, топ монетите за дългосрочно държане

27.06.2024 9:18 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп може да предизвика рали на алткойните след предстоящата реч, топ монетите за дългосрочно държане

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп най-вероятно ще говори на конгреса Bitcoin 2024, който ще се проведе в Нешвил в края на юли 2024 г.

Новината беше съобщена първо от Axios и се основава на двама запознати източници. Това може да доведе до рали както за Биткойн, така и за алткойните, включително Chainlink (LINK), Bitcoin Cash (BCH) и Angry Pepe Fork (APORK). Днес ще проучим представянето на цените на всички тези алткойни, за да видим докъде могат да се покачат и да видим кой може да е един от най-добрите алткойни за наблюдени

Криптовалутата Chainlink може да възстанови инерцията си и да се повиши над $20

По-конкретно, въпреки неотдавнашния низходящ тренд, криптовалутата Chainlink прояви бичи дух, като се изкачи от $12 до $14.65 като най-висока ценова точка през последните седем дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това към 27 юни цената на монетата се колебае около $13.7, което представлява 5.% седмичен спад.

Сега нагласите относно бъдещия ценови потенциал на Chainlink са бичи, особено ако си възвърне бичото внимание и пробие ценовия диапазон от $15. Според прогнозата за цената на Chainlink криптовалутата може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $20.

Цената на Bitcoin Cash е в застой – може ли да премине бариерата от $400?

През изминалата седмица цената на Bitcoin Cash (BCH) се понижи с 5.5%, но това се случи едва след като криптовалутата почти проби над $400, които все още служат като основна точка на съпротива. Графиката на цената на Bitcoin Cash показва, че тя се е покачила от $349 до $398, а с този темп на растеж монетата скоро може да отбележи още по-високи печалби.

RSI и MACD показателите за криптовалутата Bitcoin Cash остават бичи, което би могло да задвижи стойността ѝ още повече и да я утвърди като основен играч в индустрията. Според прогнозата за цената на Bitcoin Cash той може да завърши годината на ниво от $668, което го прави един от най-добрите алткойни за покупка.

Angry Pepe Fork (APORK) се отличава с иновативната програма за стейкинг “Conquer To Earn”

Angry Pepe Fork (APORK) се отличава от другите меме монети чрез иновативната си програма за стейкинг “Conquer to Earn”. Този игрови икономически модел се отклонява от традиционната зависимост на меме монетите от шумотевица и спекулации, като насърчава по-устойчива стратегия за ангажиране на потребителите.

Уникалният подход на APORK привлече значителен интерес от страна на инвеститорите, които надхвърлиха $169,000 в предварителното финансиране с прогнози за надхвърляне на $300,000 до края на седмицата. За разлика от традиционните методи за стейкинг, APORK предлага на потребителите гъвкавостта да блокират своите токени за предварително определени периоди, които да отговарят на техния толеранс към риск и инвестиционни цели.

Тези периоди варират от 30 дни, до 60 дни и дори 90 дни. Най-краткият срок позволява на потребителите да проучат платформата и нейните функционалности, докато 60-дневният срок им дава възможност да оптимизират възвръщаемостта на своите инвестиции. Що се отнася до най-дългия период, той им позволява да увеличат размера на залога си за потенциално още по-висока възвръщаемост. Освен това ограниченото общо предлагане на APORK от 1.9 милиарда токена насърчава дългосрочния дефицит, което потенциално води до бъдещо поскъпване на токените.

За да се даде приоритет на сигурността на потребителите и да се насърчи доверието, APORK премина през цялостен одит на смарт договорите от SOLIDProof, реномирана компания за сигурност на блокчейн. Началната цена на APORK от $0.014 представлява потенциално атрактивна входна точка за всеки, особено след като анализаторите прогнозират 100Х увеличение след пускането му на пазара и големите листвания на CEX и DEX.

Вземане на правилното решение за диверсификация

Ясно е, че предстоящата реч на Тръмп има шанс да доведе до рали на криптовалутите и макар че Биткойн все още е крипто токен номер едно по пазарна капитализация, алткойни като Chainlink и Bitcoin Cash също могат да осигурят значителна възвръщаемост. Освен това много внимание е насочено към Angry Pepe Fork, тъй като токенът може да е готов да скочи 100Х.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.