НАЧАЛО Прессъобщения

Доминиращата позиция на Bitcoin (BTC) започва да намалява след одобренията на ETF: Eто 2 алткойна, за които да внимавате

21.01.2024 8:17 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доминиращата позиция на Bitcoin (BTC) започва да намалява след одобренията на ETF: Eто 2 алткойна, за които да внимавате

Въпреки че одобрението на ETF за Биткойн (BTC) предизвика вълни в цялата крипто индустрия, хайпът постепенно спада.

За да се предпазите от спадащата инерция на Биткойн, ето два алткойна, които трябва да следите според анализаторите, а именноPullix (PLX) и Chainlink (LINK).

Разберете какво може да направи тези токени едни от добрите крипто инвестиционни алтернативи през първото тримесечие.

Биткойн (BTC) се движи по инерция заради одобрението на ETF

Биткойн (BTC) претърпя значителен възход на бичите настроения след новината за одобрението на ETF от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC). В разгара на шумотевицата Биткойн достигна ценова граница от $48.000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на Биткойн обаче бележи постепенен спад, тъй като новините за ETF на токена се изчерпват. По този начин графиката на цената на Биткойн показва, че само през последната седмица BTC е загубил над 10%. Наблюдава се и спад в обема на търговията с Биткойн. Развитие, което ще рече, че инвеститорите се преориентират към алткойни с потенциал за растеж.

Chainlink (LINK) е на път да се превърне в бик, тъй като си партнира с Circle, Thales

Chainlink (LINK) генерира бичи настроения сред инвеститорите на пазара след решаващото партньорство с Thales и Cross-Chain Transfer Protocol (CCTP) на Circle. В рамките на новото партньорство Chainlink ще интегрира своя Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) с CCTP на Circle. Това означава, че разработчиците вече могат да изпращат и получават USDC преводи от различни блокчейни. Тези трансфери включват плащания и други DeFi дейности, според изявление на съоснователя на Chainlink, Сергей Назаров.

Токенът на Chainlink ще бъде един от най-големите бенефициенти на партньорството, тъй като се прогнозира скорошно покачване на пазарната активност за токена. Междувременно през изминалата седмица стойността на Chainlink надхвърли границата от $15 и през следващите седмици може да се наблюдава значителен възходящ тренд.

Pullix (PLX) очаква ранна предварителна разпродажба на фона на притока на инвеститори

Pullix (PLX) изпитва турболенция по отношение на предварителните продажби след големия брой инвеститори, които купуват токена. Pullix, който е на етап 6 от предварителната продажба, вече изпреварва графика, тъй като статистиката показва, че токенът е останал по-малко от 40% от предварителната продажба, според туит от официалния акаунт на Pullix.

При цена от само $0.08 сега може да се окаже добър шанс да се включите в проекта Pullix на достъпни цени. Тъй като се очаква скоро цената да се повиши, инвеститорите правят всичко възможно да купят оставащата оферта за предварителна продажба. Купуването сега ще позиционира инвеститорите за потенциални печалби в бъдеще. Това поставя Pullix като една от най-добрите криптоинвестиционни алтернативи през първото тримесечие на 2024 г.

Проектът Pullix е хибридна, топ платформа за търговия с криптовалути, която запълва празнината между DeFi и CeFi търговията. Като такива, с Pullix членовете могат да търгуват с няколко ликвидности и криптовалути като ETH, Dogecoin Биткойн, PLX и др.

Членовете на общността ще се възползват от нулевите комисиони на платформата Pullix. Също така, Pullix е създал модел “trade-to-earn”, който генерира пасивен доход за притежателите на PLX.

Като цяло, екосистемата на Pullix се състои от важни клонове като напълно децентрализирана платформа за обмен, функцията trade-to-earn и Yield farming, която позволява на членовете да печелят PLX токени на платформата. Други уникални функции на Pullix включват copy-trading, която интегрира изкуствен интелект, за да ви помогне да търгувате.

Що се отнася до сигурността, мрежата InterFi е одитирала смарт договорът на платформата, а екипът на BlockAudit е проверил KYC процеса, което допринася за доверието в проекта.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте връзките по-долу:
Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.