НАЧАЛО Прессъобщения

Докъде ще стигнат цените на Shiba Inu и Litecoin? Everlodge задава темпото на инвестициите в недвижими имоти

октомври 26, 2023 12:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докъде ще стигнат цените на Shiba Inu и Litecoin? Everlodge задава темпото на инвестициите в недвижими имоти

Тъй като пазарът на криптовалути търси възможна промяна на тенденцията, Shiba Inu (SHIB) и Litecoin (LTC) станаха обект на дискусии.

На фона на ценовите им борби крипто аналитиците дадоха своите прогнози за тези два топ алткойна.

Междувременно според мнозина Everlodge се очертава като по-бичи проект, тъй като се стреми да наруши инвестициите в недвижими имоти.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Разработчиците подсказват за предстоящите промени в ShibaSwap: Ще поскъпне ли SHIB?

През август, когато стартира Shibarium, много инвеститори в Shiba Inu очакваха покачване на цените. Оттогава обаче цената на монетата Shiba Inu бележи спад. Тъй като проектът има за цел да промени ролята си на меме монета, обръщайки внимание на повече и нови разработки, общността остана обнадеждена.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.


Освен това разработчикът на Shiba Inu обяви, че скоро ще бъдат пуснати някои DEX актуализации . Също така се появиха намеци от екипът на SHIB за AI проект, който ще се появи в мрежата през следващите седмици.

Цената на Shiba Inu се бори с преодоляването на съпротивата от $0.00000720. С тези актуализации крипто аналитиците прогнозираха потенциално повишение над това ниво. Ако възходящият тренд продължи, монетата Shiba Inu може да се покачи над $0.00000755, преди да направи значително увеличение до $0.00000851. Ако обаче SHIB падне под трендлинията на подкрепа, тя може да се понижи до $0.00000600.

Дългосрочните притежатели на Litecoin се натрупват, предстои ли рали на LTC?

Подобно на Shiba Inu, Litecoin преживя голямо събитие през август, но без значително покачване на цената. От над $95 през август цената на Litecoin се срина до $60.2 през октомври. Въпреки това инвеститорите в LTC монети не са загубили надежда.

Според данни на веригата притокът на средства от дългосрочни притежатели е скочил до 2-годишен връх. Освен това обемите на Litecoin на големите борси се покачиха до $370 милиона. Анализаторите прогнозират, че тези инвеститори очакват увеличение на цената на Litecoin.

Исторически погледнато, когато броят на входящите потоци от дългосрочни притежатели надхвърли 400,000, цената на монетата LTC се увеличава. Последният път, когато се повиши до това ниво, цената на Litecoin нарасна с 25% в рамките на 20-30 дни. Това може да доведе до покачване на цената на LTC до над $76.

Everlodge (ELDG) задава темпото в сектора на инвестициите в недвижими имоти

Нов крипто проект, който привлече вниманието на инвеститорите, е Everlodge (ELDG). Everlodge създава нова платформа, която има за цел да революционизира начина, по който хората купуват и продават недвижими имоти. Основната цел на Everlodge е да направи инвестициите в недвижими имоти достъпни за всички.

В миналото големите капиталови изисквания не позволяваха на хората да инвестират в недвижими имоти. Този проблем ще бъде решен от Everlodge чрез използване на NFT фракциониране. Реални хотели, ваканционни жилища и луксозни имоти ще бъдат токенизирани и ще се издават като NFT на пазара.

Дробните части на всяко NFT ще представляват дял от луксозен имот. В резултат на това не е необходимо хората да придобиват целия имот, тъй като фракционирането позволява частична съсобственост.

Тази стратегия ще позволи на инвеститорите да купуват дялове Когато имотът се отдава под наем или под аренда, притежателите на NFT могат да получават пасивен доход.

С помощта на този уникален модел се предвижда Everlodge да постави началото на нова ера в инвестициите в недвижими имоти. В резултат на това има бичи прогнози за полезния токен на Everlodge, ELDG.

Макар че в момента ELDG се оценява на $0.023 за токен в шестия етап на предварителна продажба, прогнозите са, че токена ще достигне $0.50 преди края на годината.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.