НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Докъде ще стигне Биткойн в следващите 5 години?

НОЕ. 9, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Докъде ще стигне Биткойн в следващите 5 години?

Боби Лий очаква цената на Биткойн да достигне до 1 милион долара в рамките на пет до десет години - след още няколко балона.

Основателят на крипто портфейлa “Ballet” и бивш изпълнителен директор и основател на една от най-дълго обменяните криптовалути в Китай, BTCC, Боби Лий, представи доста екстравагантна прогноза за цената на Биткойн в по време на Малта AIBC.


В скорошно интервю, Лий обяви новата си компания, която създаде нов хардуерен портфейл за BTC и “crypt0” инвеститори по целия свят.


Според неговото изявление, решението за пускане на физически неелектронен портфейл е вдъхновено от желанието крипто да наподоби това, с което хората вече са запознати.


Боби вярва, че криптовалутите в цифрова форма могат да бъдат пречка за приемането и използването. С хардуерен портфейл, всеки в света би имал сигурно място за съхранение на монетите си. Основната монета на портфейла е Биткойн, въпреки че поддържа и редица алткойни, включително ETH, XRP , DOGE и други.


Портфейлът дори има свой характерен мирис, който служи за стимулиране на всичките пет сетива, но и затруднява производството на фалшификати.


Боби Лий също е известен и гласен привърженик на флагманската криптовалута и самопровъзгласен BTC максималист. Той смята, че цената на Биткойн е достигнала много малка част от латентния си потенциал. Той го нарече, клас актив с пазарна капитализация за милиони, като подчерта, че очаква цената му да се увеличи още повече.


Както той обяснява, цената на Биткойн се движи на вълни, като всяка от тях е балон, който допълнително повишава цената на монетата. Лий прогнозира, че в следващите няколко години ще има нови вълни, които вероятно ще тласнат BTC до диапазона от $ 100,000 до $ 200,000 и в крайна сметка дори 1 милион долара.


Лий твърди, че всеки нов балон тласка цената на Биткойн 10-20 пъти по-високо и очаква тенденцията да продължи. Ето защо той съветва да инвестирате в BTC и създаде физически портфейл за дългосрочни инвестиции.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Иван Бонев НОЕ. 10, 2019 С калво е обезпечени Биткойн за да има въобще някаква цена? Георги НОЕ. 11, 2019 Със същото с което и долара.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

85,000 швейцарски търговци скоро ще могат да приемат Биткойн

Фирмите са подписали писмо за намерение за партньорство за предоставяне на крипто-платежни услуги на швейцарски търговци и потребители в магазини и онлайн, съобщи Bitcoin Suisse на 8-ми ноември. Инфр...
НОЕ. 17, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще видим ли Биткойн ETF скоро?

Те вярват, че подобен инструмент ще катализира масовия приток, стартирайки най-големия бичи пазар на BTC досега. Въпреки че, последните няколко години не бяха твърде добри по отношение на перспективит...
НОЕ. 16, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да продължи спада си според сигнала на един индикатор

Графика на “average spent output lifespan” на Биткойн (ASOL) е била гладка в продължение на 250 дни.Според Рафаел Шулц-Крафт, скокът е знак, че търговците може да преместват BTC на борси, за да взе...
НОЕ. 16, 2019 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акц...
НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света