НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Докъде ще стигне Биткойн в следващите 5 години?

НОЕ. 9, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Докъде ще стигне Биткойн в следващите 5 години?

Боби Лий очаква цената на Биткойн да достигне до 1 милион долара в рамките на пет до десет години - след още няколко балона.

Основателят на крипто портфейлa “Ballet” и бивш изпълнителен директор и основател на една от най-дълго обменяните криптовалути в Китай, BTCC, Боби Лий, представи доста екстравагантна прогноза за цената на Биткойн в по време на Малта AIBC.


В скорошно интервю, Лий обяви новата си компания, която създаде нов хардуерен портфейл за BTC и “crypt0” инвеститори по целия свят.


Според неговото изявление, решението за пускане на физически неелектронен портфейл е вдъхновено от желанието крипто да наподоби това, с което хората вече са запознати.


Боби вярва, че криптовалутите в цифрова форма могат да бъдат пречка за приемането и използването. С хардуерен портфейл, всеки в света би имал сигурно място за съхранение на монетите си. Основната монета на портфейла е Биткойн, въпреки че поддържа и редица алткойни, включително ETH, XRP , DOGE и други.


Портфейлът дори има свой характерен мирис, който служи за стимулиране на всичките пет сетива, но и затруднява производството на фалшификати.


Боби Лий също е известен и гласен привърженик на флагманската криптовалута и самопровъзгласен BTC максималист. Той смята, че цената на Биткойн е достигнала много малка част от латентния си потенциал. Той го нарече, клас актив с пазарна капитализация за милиони, като подчерта, че очаква цената му да се увеличи още повече.


Както той обяснява, цената на Биткойн се движи на вълни, като всяка от тях е балон, който допълнително повишава цената на монетата. Лий прогнозира, че в следващите няколко години ще има нови вълни, които вероятно ще тласнат BTC до диапазона от $ 100,000 до $ 200,000 и в крайна сметка дори 1 милион долара.


Лий твърди, че всеки нов балон тласка цената на Биткойн 10-20 пъти по-високо и очаква тенденцията да продължи. Ето защо той съветва да инвестирате в BTC и създаде физически портфейл за дългосрочни инвестиции.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (2)
Иван Бонев НОЕ. 10, 2019 С калво е обезпечени Биткойн за да има въобще някаква цена? Георги НОЕ. 11, 2019 Със същото с което и долара.
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще обсъждат Биткойн с институционалните си клиенти

Той каза, че на 27-ми май, банковият гигант Goldman Sachs ще проведе конферентен разговор с клиентите си инвеститори, като се е обсъждал Биткойн.  В рамките на разговора, високопоставени в банката ли...
МАЙ. 27, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои сериозен възход при Биткойн

Както отбеляза Филип Суифт, създател на мониторинговия ресурс ‘Look Into Bitcoin’, данните сочат, че 60% от цялото предлагане на Биткойн не се е движило от повече от година.  Последният път когато ...
МАЙ. 27, 2020 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света