НАЧАЛО Прессъобщения

Докато цената на Bitcoin пада, Bitcoin Spark може да трансформира света на алткойните

септември 29, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато цената на Bitcoin пада, Bitcoin Spark може да трансформира света на алткойните

Биткойн е може би най-известната дигитална валута в крипто екосистемата. По същество децентрализираната платформа е разработена, за да насърчава транзакциите от типа "peer-to-peer". 

Активът направи огромно подобрение в децентрализираната среда. Въпреки това цената на Биткойн спада на фона на продължаващата крипто зима. 

Инвеститорите търсят алтернативни методи за генериране на повече приходи като освен добива, то алткойните понякога може да са добър вариант. 

Защо Биткойн се понижава?

Цената на Биткойн леко се понижи на фона на крипто зимния сезон, започнал през 2022 г. По време на мечия пазар се наблюдаваха няколко големи спънки, които се отразиха на целия блокчейн сектор. Например FTX и Celius подадоха документи за фалит през този период.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Биткойн се смята за един от дигиталните активи, които повишиха пазарната капитализация на крипто системата. Анализаторите смятат, че е възможно да има бичи ръст, който да се случи през първото тримесечие на 2024 г. 

През същата година ще има халвинг събитие, което често се смята като положителен катализатор за цената на валутата.

Bitcoin Spark е на път да трансформира блокчейн екосистемата

В съвременната технологична вселена блокчейн технологията е постигнала огромно развитие. Например, откриването на тази нова децентрализирана платформа, Bitcoin Spark. Bitcoin Spark е Web3 платформа, която има за цел да подобри развитието на разпределената счетоводна книга. 

Новата платформа ще осигури на своите потребители прозрачност и ефективност, за да повиши доверието на участниците в нея. Освен това познати компании като Vital Block и Contract Wolf вече извършиха одит на платформата. 

Блокчейн секторът беше доста засегнат през 2022 г., което насърчи появата на нови платформи. Bitcoin Spark е проект, открит през 2023 г. Платформата има свой роден токен, BTCS. Общото предлагане на BTCS е 21 милиона, подобно на това на Bitcoin. Общо 16.45 милиона токена, средно 78.33%, са разпределени в пула за възнаграждения за добив, а други 4.55 милиона BTCS вече са разпределени в стартовото предлагане. 

Стартовото предлагане е разпределено по следния начин: токени, предназначени за екипа (50,000), ликвиден пул преди старта и крипто борси (500,000) и първично предлагане на монети (ICO) (4 милиона BTCS). Освен това в момента проектът се намира в шестата фаза на текущото първоначално предлагане на монети. Участниците могат да закупят BTCS на цена от $2.75 и да получат бонус от 8%. 

Физическите лица, които закупят блокчейн токена на тази фаза, ще имат реализирани печалби, натрупващи се до 393% през периода на стартиране. Стартовият период ще настъпи на 30 ноември, като тогава цената на всеки BTCS ще бъде $10. 

Освен това платформата има маркетингова стратегия, която ще доведе до подобряване на обхвата и приемането. 

Също така платформата ще работи само с маркетингови компании с опит в популяризирането на дружества от сектора на дигиталните валути и технологичните активи.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.