Home

Докато Биткойн се движи към възстановяване на цената, тази нова монета си съперничи с Notcoin за позицията на топ алткойн за наблюдение

28.06.2024 9:25 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато Биткойн се движи към възстановяване на цената, тази нова монета си съперничи с Notcoin за позицията на топ алткойн за наблюдение

Пазарът на криптовалути преживя кратък трус, след като при разпродажбата на Биткойн цената му се понижи под границата от $60,000 поради спекулативните слухове, свързани с възстановяването на средствата на Mt. Gox на нейните кредитори.

Въпреки това няма забавяне, тъй като инвеститорите се насочват към други обещаващи криптовалути. Една от тях се откроява Angry Pepe Fork (APORK), която се очертава като сериозен претендент на Notcoin (NOT) в арената на меме монетите. Известен със своя модел на недостиг и иновативния модел на стимулиране “завладей, за да спечелиш”, APORK набира популярност като топ алткойн за инвестиции.

APORK: изгряваща звезда сред меме монетите с уникално предимство

Angry Pepe Fork (APORK) поражда вълнение на пазара на меме монети със своите отличителни характеристики и стабилна рамка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Както е описано подробно на официалния ѝ уебсайт, APORK съчетава забавния и модерен характер на меме монетите със сложните механизми на децентрализираните финанси (DeFi). За разлика от много меме монети, APORK предлага реална функционалност чрез уникалните си периоди на стейкинг от 30, 60 и 90 дни, които осигуряват различни нива на възнаграждение за притежателите.

Освен това лимитираното предлагане на APORK от 1.9 милиарда токена повтаря принципа на дефицита, подобен на лимита от 21 милиона токена на Биткойн, което води до потенциално увеличение на цената при нарастване на търсенето. Досега APORK е събрала близо $200,000, като прогнозите сочат, че до края на седмицата може да достигне $250,000. Междувременно ентусиазмът около този MemeFi токен е трудно да бъде ограничен, като очакванията за набиране на до $1 милион до края на юни се задържат наоколо.

Това бързо набиране на средства подчертава силната вяра на общността в потенциала на APORK и нейното обещаващо бъдеще в крипто пространството. Но още по-привлекателен е иновативният механизъм за стимулиране на Angry Pepe Fork – “Conquer-to-Earn”. Забележително е, че този уникален модел възнаграждава колективните усилия на членовете на общността, което има за цел да класира местния токен APORK пред другите меме монети на пазара. По този начин участниците получават безплатен APORK токен всеки път, когато той изпревари други застояли меме монети.

Като се има предвид огромният потенциал на APORK, се очаква токена да поскъпне значително, особено щом започне да се листва на борси от най-висок ранг. Освен това реномирана компания от трета страна вече е извършила одит на смарт договорът на проекта, като по този начин гарантира сигурност и надеждност сред членовете на общността. Със силната подкрепа на общността в блокчейна Solana, APORK е на път да засенчи други реномирани меме монети като Bonk и dogWifHat, така че се присъединете сега само за $0.014, преди да е станало твърде късно.

Траекторията на цената на Биткойн се сблъсква с голямо отстъпление: Срив под $60,000

На пазара на криптовалути имаше кратка шокова вълна, след като цената на BTC наскоро падна под границата от $60,000. Този спад последва засилените слухове, които предполагат, че значителен брой BTC, държани от кредиторите на Mt. Gox, скоро ще бъдат пуснати на пазара.

Припомняме, че Mt. Gox, някога най-голямата борса за криптовалути в света, претърпя масивен хакерски удар през 2014 г., в резултат на който бяха загубени 850,000 BTC. Междувременно очакваното освобождаване на тези средства до юли предизвика страхове на инвеститорите, което доведе до разпродажби, довели до рязко понижаване на цената на BTC.

Въпреки това на пазара се наблюдава оживление, след като екипът на Mt. Gox изчисти слуховете, че с процесите по възстановяване на средствата ще се занимава възстановителен попечител. Интересно е, че доверието на пазара беше възстановено, което доведе до скок в цената на BTC, като в момента тя се търгува на нива от около $61,500. Анализаторите очакват по-нататъшен скок през следващите седмици, като по този начин BTC остава силен дигитален актив и добра криптовалута за инвестиране.

Notcoin Token очаква скок на цената след изгарянето на общностните токени

В смел ход, за да подсили пазарната си стойност, общността на Notcoin (NOT) извърши значително изгаряне на токени, изгаряйки NOT на стойност милиони. Това стратегическо действие вече започна да дава резултати, като цената на NOT отбеляза значителен скок от 6%. Изгарянето, при което от обращение бяха извадени токени NOT на стойност $3 милиона, ефективно намали предлагането, като подхрани оптимизма на инвеститорите и предизвика рали.

Тази инициатива е част от по-широкообхватни усилия за стабилизиране и издигане на пазара на Notcoin. Чрез намаляване на предлагането на токени общността цели да противодейства на инфлационния натиск и да повиши привлекателността на токена. Пазарните анализатори са оптимистично настроени, като предполагат, че това намаляване на броя на циркулиращите токени може да доведе до устойчиво повишаване на цените, ако търсенето продължи да нараства. Междувременно последният скок на цената на NOT с 6% е обещаващ знак както за общността, така и за инвеститорите.

С какво APORK се различава от други меме монети като Notcoin?

Angry Pepe Fork се отличава с лимитирана пазарна капитализация от 1.9 милиарда, подобно на модела на Биткойн с дефицит от 21 милиона токена. Този недостиг може потенциално да повиши значително стойността ѝ, след като бъде пусната на борсите.

Уебсайт: https://angrypepefork.com/
Предварителна продажба: Посетете предпродажбата на Angry Pepe Fork
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
X (Twitter): https://x.com/AngryPorkCoin


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.