НАЧАЛО Прессъобщения

Докато Биткойн “буксува” на $25,000, предварителната продажба на Bitcoin BSC стартира с огромни награди

септември 6, 2023 18:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Докато Биткойн “буксува” на $25,000, предварителната продажба на Bitcoin BSC стартира с огромни награди

Биткойн не се представя на обичайното си високо ниво, но това не учудва никого през септември. Традиционно, последният месец от третото тримесечие не се оказва успешен за най-старата криптовалута в света, която отново “пропада”.

За разлика от Биткойн обаче, други криптовалути, базирани на концепцията му, показват доста голям успех. BTC20 успя да достигне пикова точка от $6 за токен (предпродажбата стартира при цена от $1), а основният “преследвач” – Биткойн Кеш, със сигурност се представя на по-високо ниво в последните дни.

Друг проект обаче краде всички заглавия – Bitcoin BSC, а според заглавията той е “позициониран” като Binance токен, като за последното ще опишем ползите по-късно.

Защо инвеститорите не харесват Биткойн в момента?

Като легендарен участник на пазара, е трудно да си представим, че интересът към Биткойн е малък, но истината в момента е такава. Нека видим и основните причини за това.

  1. Септември е исторически слаб месец: Само 2 пъти в последните над 10 години Биткойн е отбелязал ръст, като от началото на месеца не се вижда промяна на тренда.
  2. Транзакциите са доста скъпи: Макар да се използва като разплащателно средство, то Биткойн не е най-изгодното средство за ежедневни транзакции.
  3. Наградите намаляват:Майнингът” на Биткойни отдавна се е превърнало в бизнес за “големите риби”, като наградите са минимални за тези, които нямат скъпа техника и ниски разходи за електроенергия.

Bitcoin BSC – Биткойн алтернатива, която може да реши много проблеми

Bitcoin BSC предлага интригуваща алтернатива на традиционния Биткойн, който през септември изпитва редица проблеми на пазара. Едно от основните предимства на Bitcoin BSC е, че той е в предварителна продажба, което значи, че цената на токените не може да падне под началната стойност от $0.99. 

Това предоставя на инвеститорите възможност за изгодна покупка и потенциално висока доходност.

Bitcoin BSC е базиран на Binance Smart Chain и използва консенсусен механизъм за доказателство за залог (PoS), което го прави по-устойчив и енергийно ефективен в сравнение с Биткойн. Това може да предложи решение на едни от най-големите проблеми на Биткойн, като например високите такси и, нека си го кажем – отчайващата енергийна ефективност.

С появата на $BTCBSC инвеститорите получават възможността да участват в екосистемата на Биткойн, като си спестяват някои от неговите недостатъци. 

Могат и да се правят сравнения с друг токен, който излезе наскоро – BTC20. Макар посрещнат с доза скептицизъм от някои инвеститори, той полека-лека започна да набира инерция и покачва стойността си стабилно.

Защо да инвестирам в Bitcoin BSC?

Bitcoin BSC се представя доста добре в очите на инвеститорите. Макар да стартира снощи, ентусиазмът около проекта е голям. Нека видим и някои наистина стабилни причини, заради които си заслужава да инвестирате в $BTCBSC.

Бързи и евтини транзакции

Една от основните проблеми с почти всички криптовалути, включително и оригиналния Биткойн, са високите такси и сравнително бавните транзакции. Bitcoin BSC е изграден на Binance Smart Chain, който предлага бързи и ефективни транзакции на много по-ниска цена. 

Потребителите могат да изпращат и получават средства почти моментално, без да се притесняват за високите такси, които често се наблюдават в други мрежи.

Биткойн транзакциите обикновено струват между $5-$10, а тези в Етериум достигат и до $20. Bitcoin BSC ще може да обработва транзакции за под $0.10, а времето за обработка е още по-впечатляващо – ПОД 5 секунди!

Достъп до общността на Бинанс

Binance е една от най-големите и най-успешните крипто борси в света, с огромна и активна общност. Инвестирането в Bitcoin BSC не само предоставя достъп до бързи и евтини транзакции, но и към огромната общностна мрежа на Binance. 

Това може да улесни лесната търговия и обмен на $BTCBSC, както и значително да увеличи шансовете за регистрация на Binance.

Уникално достъпна цена

Bitcoin BSC струва едва $0.99 за токен, което ви позволява да купите около 550 токена за 1,000 лева. Някои може да си кажат, че тази инвестиция е “безсмислена”, тъй като много шиткойни се продават за 100-200 пъти по-малко, но шансът за развитие на монети с малко обращение (21 милиона токена) е доста по-голям от такива с 1 трилион.

Стейкинг наградите – колкото по-рано, толкова по-добре

Bitcoin BSC e изцяло ориентиран към общностните награди. Затова и цели 69% са отделени за стейкинг пула, който предлага към момента доходност, която не се среща почти никъде другаде.

Ранните инвеститори могат да стейкнат своите токени срещу годишна доходност от 34,000%! Тези от вас, които успеят да го сторят днес, ще могат да грабнат над 90% дневна доходност. 

Тоест, за всеки 100 купени токена, ще можете да спечелите нови 90 още утре! Тоест, ако направите инвестиция от 200-300 лева, то е доста вероятно стейкнатото количество към края на предпродажбата да бъде в порядъка на до 10Х повече – и всичко това без да инвестирате допълнителни средства.

Навярно ще попитате каква е уловката – и с право. При такъв висок процент доходност всеки се включва рано, затова и наградите се разпределят между повече хора. Според мнозина ако проектът се развива добре, то APY ще падне в рамките на една седмица, така че ако искате да увеличите своята позиция безплатно, то най-добрият ви шанс да сторите това може да е да закупите токени още днес и да ги стейкнете до края на предварителната продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 4:40 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Най-добрите инвестиции за уикенда? Pepe (PEPE), XRP и Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Когато става дума за крипто инвестиции, винаги трябва да сме наясно, че потенциалът на различните проекти се развива по различно време, затова и трябва да уцелите момента.

септември 29, 2023 19:19 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.