НАЧАЛО Алткойни

Дойде ли времето на алткойн сезонът?

август 31, 2019 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дойде ли времето на алткойн сезонът?

Bloomberg твърдят, че при алткойн пазарът скоро можем да видим обрат на посоката на тенденциите.

През последните месеци, алтернативните криптовалути се надпреварваха помежду си, като доминантността на биткойн върху общия пазар нарасна от 50,5% на 1 април до 69,0% в момента на публикуването.

Но в нов доклад, Вилдана Харич от Bloomberg каза, че обновената корелация между BTC и алткойните може да покаже, че предстои промяна.

„…Техническите индикатори показват, че ценовото действие между биткойн и алтернативните монети е близо до най-високата си корелация през тази година, което показва, че т. нар. “алткойн сезон” може да е на хоризонта.

Цените на алтернативните монети изглежда имитират биткойн почти едно към едно, като най-високата корелация се случва между BTC и ETH, според данни, събрани от Bloomberg.”

Крипто анализаторът Пади Сташ каза на своите 12 000 последователи в Twitter, че индекса на относителната сила (RSI) на общия пазар на алткойните показва, че те в момента са в период на “свръхпродажба”.

Междувременно крипто анализаторът Николас Мертен вярва, че алткойните са в циклична корекция и в момента, или скоро, ще влезнат в период на “свръхпокупка”.

„Като погледнем общата пазарна капитализация на пространството на алтернативни криптовалути, можем да видим, че те минават през доста сериозни спадове, но същевременно и през доста значителни подеми.

И не искам да казвам, че в този случай ще направим нещо близо до това, което направихме миналия път, защото в смисъла на покачване на цените, мисля, че това беше събитие, което можем да срещнем един път в живота. Ще имаме няколко страхотни цикъла на алткойн, но нищо подобно на бичия пазар от 2017г. “

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.