НАЧАЛО Прессъобщения

Дойде ли официално сезонът на меме монетите?: KangaMoon (KANG) се изстрелва нагоре, Myro (MYRO) и Dogecoin (DOGE) навлизат в бича серия

13.03.2024 7:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дойде ли официално сезонът на меме монетите?: KangaMoon (KANG) се изстрелва нагоре, Myro (MYRO) и Dogecoin (DOGE) навлизат в бича серия

Известни с интересния си брандинг и често хумористичния си произход, меме монетите привличат вниманието на инвеститорите по целия свят.

Една от водещите платформи, KangaMoon (KANG), която в момента преживява възход по време на етап 3 от предварителната продажба на токена си, привлича потенциални инвеститори с обещанието за астрономически печалби. По подобен начин Myro (MYRO) навлезе в битката, заедно с “бащата” на меме монетите, Dogecoin (DOGE), като последният не се поддава на очакванията и затвърждава статута си на пионер на крипто пазара.

KangaMoon (KANG) е на път да достигне мащабен етап на предварителна продажба

Понастоящем, на етап 3 от предварителната си продажба, KangaMoon (KANG) вече показва признаци на потенцил за изкачване в класацията на меме монетите. От първоначалната цена от $0.005 токенът е отбелязал увеличение от $0.01125, като ранните инвеститори вече са регистрирали 125% печалба до момента.

Имайки случай на употреба KangaMoon се отличава от другите меме монети с уникалното съчетание на Play-to-Earn (P2E) и SocialFi в единна мрежа. По този начин KangaMoon възнамерява да изгради кипяща общност от геймъри и ентусиасти на меме монети, като им позволи да участват в различни състезания с голям шанс да спечелят награди и призове, които се превръщат в реална стойност.

Освен това притежателите на $KANG, които решат да не участват в предварителната продажба, все още могат да печелят награди, като се ангажират се ангажират с платформата в социалните медии и коментират за нея. Освен това, като се има предвид настоящият успех на KangaMoon, анализаторите прогнозират експлозивна възвръщаемост на инвестицията от 300% за инвеститорите в края на етапа на предварителна продажба. Освен това има текущи планове за листване на родния токен KANG на CEX от първо ниво през второто тримесечие на тази година.

Този ход не само е навременен предвид нарастващия интерес към многомилиардния P2E пазар, но и потенциално може да изтласка стойността на KangaMoon пред утвърдени меме монети като Shiba Inu, Bonk и дори Dogecoin, който в момента заема водеща позиция на пазара на меме монети. С набраните над $1,000,000 KangaMoon изглежда може да тръгне по възходяща траектория и до края на седмицата да достигне границата от $2 милиона за предварително финансиране.

Myro (MYRO) се покачва на фона на волатилността, достигайки близо 200% за една седмица

Въпреки присъщата на пазара на меме монети волатилност, токенът Myro (MYRO) демонстрира устойчивост, регистрирайки над 192% седмична печалба. Понастоящем токенът Myro се търгува в рамките на седмичния ценови диапазон от $0.12 до $0.38.

Още по-хубаво е, че токенът Myro отбеляза забележителен скок от над 482% през последния месец, което показва бичи импулс. Въпреки че този скок не е напълно изненадващ, той се дължи най-вече на нарастващото очакване около предстоящото листване на Myro в Binance.

Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, прогнозират анализатори

Тъй като Dogecoin (DOGE) продължава да печели нови позиции на фона на продължаващата бича серия, анализаторите прогнозират, че лидерът в индустрията може скоро да достигне своя исторически връх и да удари границата от $1.

Понастоящем Dogecoin се търгува в рамките на седмичния ценови диапазон от $0.175 и $0.169, като в момента е поскъпнал с повече от 25% през последната седмица и с над 110% през последния месец. С настоящото пазарно действие, наподобяващо предишни бичи периоди, много инвеститори проявяват силен интерес към мрежата. В резултат на това се очаква Dogecoin да запази възходящата си инерция в обозримо бъдеще.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.