НАЧАЛО Прессъобщения

Dogwifhat и The Graph преживяват спад: Фокусът се мести върху продължаващия успех на Raffle Coin поради обещанията за 2,000% възвръщаемост

18.04.2024 11:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogwifhat и The Graph преживяват спад: Фокусът се мести върху продължаващия успех на Raffle Coin поради обещанията за 2,000% възвръщаемост

Инвеститорите виждат голям потенциал във възстановяването на бичия пазар през 2024 г. Въпреки това, в зависимост от монетите и токените, приливът може да се обърне много бързо. 

Колкото по-голямо е въодушевлението при изкачването, толкова по-стръмна е загубата. През април Dogwifhat загуби първоначалното си въздействие като актуален меме токен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


The Graph също е на червено след постепенен спад в продължение на един месец. Потенциалните купувачи се оглеждат и за по-обещаваща възвръщаемост, идваща от предварителната продажба на ранен етап на Raffle Coin.

Dogwifhat изглежда готов за по-нататъшен спад

Dogwifhat изглежда може да е изминал своя път, което в случая на меме токените отнема само няколко седмици. Засега Dogwifhat направи крачка назад от пика си от около $3.9. Но щом започнат продажбите, Dogwifhat може да тръгне на долу наистина бързо, тъй като са необходими само $1.7 милиона в продажби, за да се понижи цената с 2%

Проблемът с меме монетите, които вече са се покачили, е, че вече няма шанс за ниска входна точка. Времето за ръст на Dogwifhat може да е изтекло преди месеци, когато проектът беше малък и практически неизвестен.

Dogwifhat привлича хаотично пари от инвеститори, които търсят бързи печалби. И ако има някакви умни пари, инвестирани в меме тоени, те може скоро да се изнесат към по-добри проекти. Dogwifhat може скоро да загуби блясъка си на най-големия меме проект по пазарна капитализация.

The Graph: Ускоряване на загубите от пика

The Graph се покачи до връх от $0.45 – най-високото ниво от стартирането си през 2021 г, но се върна към по-ниска оценка от около $0.3295, изглеждайки застрашен от задълбочаване на спада. The Graph е проект, който има за цел да предложи услуга за проследяване на данни за множество блокчейн.

Макар че The Graph показва стабилна вътрешна дейност и добавя нови графи за данни към мрежата си, тя не е добре пригодена да се конкурира в света на бързата възвръщаемост и меме вълнението.

The Graph е в топ 43 на активите въз основа на пазарната капитализация, но засега се търгува в малки обеми под $100 милиона за 24 часа. Казано по-просто, The Graph не е достатъчно интересен, за да осигури стабилни печалби, а най-доброто рали може би вече е зад гърба му.

Raffle Coin приканва потребителите с иновации, реална икономическа активност

Raffle Coin иска да съчетае забавно преживяване с реална функционалност. Основният продукт на Raffle Coin ще бъде нейната платформа за игри на късмета. Всеки собственик на портфейл ще може да плати такса и да се включи в краткосрочни или седмични томболи.

В допълнение към игрите Raffle Coin ще изгради безпроблемна услуга за размяна без такса. Raffle Coin има за цел да предложи достатъчно функционалност, за да си извоюва място като платформа, която си заслужава да наблюдавате. По време на първи етап на предварителната продажба инвеститорите, които ще се включат рано, ще могат да купят токени само за $0.02, което е най-ниската възможна цена. 

Разгледайте официалния уебсайт на Raffle Coin, за да научите повече


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.