НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin20 стартира преди седмица, а ICO-то приключва още уикенда?

21.03.2024 21:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin20 стартира преди седмица, а ICO-то приключва още уикенда?

Dogecoin20 е една от най-големите изненади в меме сектора, като успя да хване точния момент след корекцията на популярните меме криптовалути.

Меме криптовалутите отново са във възход, като има ръст от над 15% на дневна база в цялата индустрия в очакване на халвинга на Биткойн.

В този ред на мисли се появи и Dogecoin20, който пасва идеално на концепцията на меме криптовалутите – евтин, забавен, без реални ползи.

Купете Dogecoin20

Ще се разпродаде ли Dogecoin20 през уикенда?

От момента на представянето си при нас миналия петък, Dogecoin20 вече е събрал впечатляващите $5 милиона, което е значителен успех за проекта. С оглед на първоначалната цел за финансиране от $6 милиона, е разумно да се предположи, че предстоящият уикенд би могъл да бъде решаващ за завършването на предпродажбата на Dogecoin20. Ако темпът на инвестиране се запази без значими промени в плановете, съществува силна вероятност уикендът да отбележи края на тази фаза.

Текущата цена на токена от $0.000203 предвещава повишение на цената след успешното приключване на предпродажбата, което би могло да увеличи интереса и спешността сред потенциалните инвеститори да участват преди крайния срок.

Тази динамика създава оптимална възможност за инвеститорите, които търсят да се включат в проекта, преди той да навлезе в следващите си етапи на развитие и потенциално увеличение на стойността.

Каква е средната инвестиция в проекта?

Средната инвестиция в проекта Dogecoin20 варира, като повечето инвеститори вложиха суми между $500 и $800. Това отразява умерения апетит за риск и желанието на инвеститорите да се включат в проекта със средни по размер вложения.

Въпреки това, се наблюдава значителен интерес и от по-големи инвеститори, като някои от тях инвестират значителни суми от порядъка на $5,000+, което подчертава вярата в потенциала на проекта.

Този разнообразен спектър на инвестиции идва на фона на предстоящия край на предпродажбата на Dogecoin20, което стимулира и ускорява инвестиционния интерес. Освен това, ценовата прогноза за края на май предполага, че цената евентуално може да достигне до $0.003, предлагайки потенциал за повече от 10х ръст на инвестицията.

Такива прогнози допълнително увеличават привлекателността на проекта, като предлагат възможност за значителна доходност за ранните инвеститори.

Купете Dogecoin20

Къде ще получи листинги Dogecoin20?

Dogecoin20 се подготвя за значителни стъпки след своята предпродажба, с очаквания за листинг на Uniswap – най-голямата децентрализирана крипто борса. Такъв ход може да се осъществи скоро след края на предпродажбата, което би предоставило на токена начален тласък. С отделени цели 10% от токените за борсова ликвидност, е възможно Dogecoin20 да намери място и на по-големи борси в бъдеще.

Въпреки че към момента няма конкретна информация за листинги на топ борси като Binance и Kraken, тази възможност не бива да се изключва напълно. Успехът на други меме криптовалути като Dogwifhat и Bonk, които вече се търгуват на Binance, дава основание за оптимизъм относно потенциала на Dogecoin20 да последва техния пример и да се нареди сред избраните за листинг на водещите крипто платформи.

Как да купя Dogecoin20?

Ако сте убедени в потенциала на $DOGE20, то в следващите няколко стъпки ще ви покажем и как да закупите токени:

  1. Посетете официалния сайт на предварителната продажба: Това е първата и най-важна стъпка. Уверете се, че сте на официалния сайт на Dogecoin20, за да избегнете всякакви измами.
  2. Изберете колко токена да закупите и как: Веднъж на сайта, ще имате възможност да изберете количеството токени, които желаете да закупите, и метода на плащане (ETH/USDT/BNB).
  3. Свържете своя крипто портфейл: За да завършите покупката, ще трябва да свържете своя ERC-20 съвместим крипто портфейл към платформата за предпродажба. Това може да включва сканиране на QR код или ръчно свързване.
  4. Завършете транзакцията: След като портфейлът ви е успешно свързан, въведете сумата, която желаете да инвестирате, и потвърдете покупката. Проверете всички детайли преди да потвърдите транзакцията, за да сте сигурни, че всичко е точно.

Купете Dogecoin20


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.