НАЧАЛО Алткойни

Dogecoin: Ще има ли скок на цената след действията на Binance?

април 30, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin: Ще има ли скок на цената след действията на Binance?

През изминалата седмица Dogecoin (DOGE) се търгуваше в диапазон заедно с останалата част от крипто пазара.

Меме монетата отбеляза краткотрайно увеличение на стойността след изстрелването на космическия кораб SpaceX Starship, но бързо спадна, когато ракетата избухна в пламъци. Въпреки това DOGE може да има шанс да се възстанови благодарение на новото листване на Binance, най-голямата криптовалутна борса в света по обем на търговията.

В четвъртък Binance обяви пускането на нова търговска двойка за Dogecoin – TUSD/DOGE. Тази двойка ще позволи на потребителите да търгуват DOGE с предпочитаната от Binance стабилна монета TUSD.

Решението на Binance да смени двойката си за търговия с Биткойн (BTC) с нулева такса от BUSD на TUSD по-рано тази година, след като емитентът на BUSD, Paxos, получи “Wells notice” от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), доведе до масивен спад в пазарната капитализация на BUSD.

С подкрепата на Binance популярността на TUSD бързо нарасна, а новата търговска двойка за DOGE се очаква да увеличи още повече обема на търговията с нея.

Двойката TUSD/DOGE беше регистрирана за търговия в Binance в петък, 28 април, с нулеви такси. Binance също така активира Binance Spot Grid за меме монета в рамките на 48 часа след началото на търговията. Освен това борсата обяви още две нови двойки за търговия: WBTC/USDT и USDT/ARS.

Стартирането на новата търговска двойка TUSD/DOGE се смята за бича новина за Dogecoin, тъй като се очаква тя да увеличи обема на търговията с актива в Binance. На борсата вече се падат над 20% от общия обем на търговията с DOGE, а новата търговска двойка се очаква да насърчи още повече търговията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Мечият пазар идва за традиционните пазари – В безопасност ли са криптовалутите?


В резултат на това цената на DOGE вероятно ще се повиши и ако бичият импулс се запази, дигиталния актив може да достигне $0.1, което би било увеличение с 20%.

Въпреки че в момента DOGE се търгува на цена от $0.08025, което представлява ръст от 0.72% на 24-часовата графика, на седмичната графика токенът е спаднал с 4.77%. Въпреки това стартирането на търговската двойка TUSD/DOGE е положително развитие за Dogecoin и потенциално може да помогне на меме монетата да се възстанови от последните си загуби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Паника на пазара: Биткойн, Етериум и останалите криптовалути се сриват

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други основни криптовалути претърпяха внезапен срив след седмица, в която някои от най-големите крипто компании бяха разтърсени от шокиращи регулаторни действия.

юни 10, 2023 10:53 2 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

юни 9, 2023 18:55 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.