НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin, Shiba Inu и Bonk скачат. Шанс за Dogeverse да яхне вълната на DOGE тематиката?

21.05.2024 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin, Shiba Inu и Bonk скачат. Шанс за Dogeverse да яхне вълната на DOGE тематиката?

Популярните меме криптовалути като Dogecoin, Shiba Inu и Bonk реализират впечатляващи ръстове през последните дни. Само за 24 часа Dogecoin е нагоре с близо 8%, а Shiba Inu отбелязва 5.69 % повишение. 

Bonk пък демонстрира невероятен седмичен скок от 32.73%. Тези успехи създават благоприятна среда за новия мултиверижен проект Dogeverse да се възползва и яхне вълната на DOGE тематиката.

Посетете Dogeverse

Защо DOGE тематиката отбелязва ръст?

Меме криптовалутите като цяло се радват на засилен интерес от страна на инвеститорите, особено в последно време. Това до голяма степен се дължи на успеха на пионери като Dogecoin, които демонстрираха, че един шегаджийски проект без реална полезност може да постигне впечатляващи резултати, задвижван единствено от хайпа и спекулациите около себе си.

Резултатите, които тези монети регистрираха през годините, са доказателство за силата на общността и вълненията, които могат да предизвикат. Факти като скока на Dogecoin с над 80 пъти за 2021г. или милионите печалби на първите инвеститори в Shiba Inu допълнително вдъхновяват интереса.

Освен това се наблюдава и засилено доверие от страна на повечето крипто инвеститори, че повторението на подобни ралита при следващата голяма меме монета е въпрос на време. Именно това създава благодатна почва за проекти като Dogeverse да влязат на сцената и яхнат вълната на ентусиазма.

Dogeverse се устремява към края си

Dogeverse несъмнено е проектът, който в момента привлича най-голямо внимание сред новите меме монети. Текущото му ICO успя да събере над $15 милиона само за няколко седмици, демонстрирайки солидно първоначално привличане на инвеститори.

Честно казано, някои вече започват да се ядосват от забавянето в приключването на предпродажбата на Dogeverse. Те искат по-бърз край и преминаване към следващата фаза на проекта.

От друга страна обаче, точно тази непредвидимост и забавяне, създават допълнителен хайп и “бонус точки” в полза на Dogeverse. Инвеститорите, които вече са влезли рано, имат възможността да трупат още повече стейкинг награди с високите стейкинг награди. Това им позволява да натрупат солиден капитал за следващата крипто надпревара.

При текущата цена от само $0.00031, мнозина дори решават да увеличат експозицията си към Dogeverse, купувайки допълнителни токени. Очевидно нагласата е да се максимизира потенциалът при един съществен ръст в бъдеще.

Посетете Dogeverse

Какъв е потенциалът на Dogeverse?

Сред най-големите дебати около Dogeverse е колко голям ще бъде неговият ръст и дали има шанс за повтаряне на невиждани досега нива като 100Х печалба за инвеститорите. Истината е, че макар и теоретично възможно, подобно развитие изглежда малко вероятно, поне в краткосрочен план.

По-реалистично е да се очаква евентуален първоначален ръст в рамките на 200-300% веднага след успешно листване на Dogeverse на популярните борси. Все пак проектът демонстрира безпрецедентно привличане на общност и интерес.

Мащабен скок от 5-6 пъти спрямо текущите входни нива обаче едва ли може да се случи за период от 2-3 дена. Това потенциално е възможно да се реализира в рамките на месец или два след излизането на публичния пазар и при успешно представяне.

Как да купя Dogeverse?

Процесът по закупуване на Dogeverse токени е лесен и не изисква специални умения от страна на инвеститорите:

  1. Посетете официалния уебсайт на проекта и кликнете бутона за закупуване на токени.
  2. Свържете предпочитания от вас цифров портфейл като MetaMask или Trust Wallet.
  3. Изберете коя верига (Етериум, BNB Chain, Polygon и др.) искате да използвате.
  4. Въведете сумата, която желаете да инвестирате и потвърдете транзакцията.
  5. Закупените Dogeverse токени ще се появят веднага, след като заявките бъдат отворени в края на ICO-то.

Все пак ви съветваме да използвате верига, която има по-ниски мрежови такси, защото това може да ви донесе по-добра възвръщаемост, ако имате малък бюджет за инвестиции. Ако обаче се целите в дългосрочни печалби, то Етериум блокчейна би бил добра опция, тъй като може да ви даде и достъп до големите стейкинг награди на платформата.

Посетете Dogeverse


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.