НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin, KangaMoon, Ethereum се насочват към един от най-големите алткойн сезони на всички времена, готови ли са купувачите?

18.03.2024 8:48 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin, KangaMoon, Ethereum се насочват към един от най-големите алткойн сезони на всички времена, готови ли са купувачите?

Dogecoin (DOGE) преживя сериозен подем по време на последните търговски сесии, тъй като се повиши със 180% в рамките на един месец. Освен това Ethereum (ETH) проби над ценовата бариера от $4,000 и скоро може да пробие дори над $5,000 долара или още нагоре.

Междувременно всички погледи са насочени към KangaMoon (KANG), проект в процес на своето блокчейн ICO, който следва подобен модел, повишавайки се със 125% на графиките.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате DOGE, ETH и KANG, за да решите ча себе си кои са едни от най-добрите алткойни, в които да инвестирате.

KangaMoon (KANG) нараства със 125% – цената ще се покачи 100Х при стартирането

KangaMoon (KANG) демонстрира впечатляващо представяне и на графиките, тъй като наскоро се покачи със 125% и осигури на ранните инвеститори огромна възвръщаемост на инвестициите. Растежът ѝ обаче не е приключил, тъй като анализаторите прогнозират сериозно покачване на цената в бъдеще. По-конкретно, криптовалутата KANG се повиши от $0.005 и сега се предлага на цена от $0.01125. Освен това тя е набрала $1,614,726.806 , а скоро може да набере и $2 милиона, особено през второто тримесечие на 2024 г.

Катализатор за този растеж е уникалният подход на проекта, ръководен от общността, и интегрирането на Social-Fi елементите. Освен това платформата включва елементи от типа Play-to-Earn (P2E), чрез което ще свърже играчите по целия свят, където те ще могат да се предизвикват един друг в битки и турнири, за да изпробват уменията си. По време на предварителната продажба всеки може също така да коментира или да ретуитва в X (Twitter), за да получи награди, а освен това има и 10% бонус върху всички направени покупки.

Dogecoin (DOGE) поскъпва с 80% – докъде може да стигне?

Dogecoin (DOGE) доминира в класациите и с продължаващото си представяне има потенциала да достигне още по-големи висоти. По-конкретно, само през последния месец цената на Dogecoin нарасна със 108% и сега е позиционирана по начин, по който може да достигне много по-големи висоти.

Нещо повече, криптовалутата Dogecoin е поскъпнала с 6.7% през последните 24 часа, а според прогнозата за цената на Dogecoin, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $0.2764.

Ethereum (ETH) впечатлява с покачване над $4,000 – може ли да продължи нагоре?

Ethereum (ETH) също доминира на графиките и е позициониран по начин, по който може да счупи впечатляващи ценови бариери. Въпреки че Ethereum демонстрира огромен възходящ импулс, тъй като преодоля ценовата бариера от $4,000 долара, след като за последната година се покачи със 99%.

В резултат на това настроенията за бъдещето му са изключително бичи и има масирани прогнози за бъдещето на проекта. По-конкретно, въз основа на прогнозата за цената на Ethereum, криптовалутата може да скочи до $6,330 през 2024 г. Междувременно не трябва и да се пренебрегва спадът от нивото при $4,000 малко след като то бе постигнато.

Обобщение

Ясно е, че криптовалутите Ethereum и Dogecoin доминират в класациите, но въпреки това всички погледи са насочени към KangaMoon, тъй като тя се подготвя да унищожи конкуренцията и да излезе начело, със 100-кратно покачване на цената.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.