НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin (DOGE) поскъпва с 60%, предварителната продажба на Kelexo (KLXO) се очаква да направи 25х, докато търговците на Stellar (XLM) и Litecoin (LTC) променят фокуса си

06.03.2024 17:51 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) поскъпва с 60%, предварителната продажба на Kelexo (KLXO) се очаква да направи 25х, докато търговците на Stellar (XLM) и Litecoin (LTC) променят фокуса си

Секторът на децентрализираните финанси (DeFi) предприе някои интересни обрати, като протоколът за кредитиране Kelexo (KLXO) се издига в полезрението на пазара, тъй като етап 1 от предварителната му продажба наближава разпродажбата си.

Въпреки че Dogecoin (DOGE) се повиши с 60% през последните 7 дни, анализаторите от индустрията прогнозират, че Kelexo (KLXO) може да има по-голям потенциал за добро представяне през предстоящия бичи пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


От друга страна, по-старите монети, които се представиха блестящо през последния цикъл на 2021 г., отбелязаха добро представяне и в началото на новия месец, като Stellar (XLM) и Litecoin (LTC).

Хипотезата за Stellar (XLM) набира скорост в началото на март

Stellar (XLM) най-накрая показва някои признаци на живот, след като през 2024 г. се представи по-слабо в сравнение с други алткойни. С интегрирането на дългоочакваната актуализация Soroban, която ще позволи сключването на смарт договори в главната мрежа на Stellar (XLM), то монетата може да е на път да направи гигантски крачки през тази година.

През по-голямата част от 2024 г. Stellar (XLM) се търгуваше за около $0.11. През изминалата седмица обаче Stellar (XLM) отрази 8% печалба през последната седмица, като към момента на писане на този текст се търгува на цена от $0.13. Остава да се види дали Stellar (XLM) може да се радва на по-големи печалби.

Litecoin (LTC) се повиши с 22% през последните 30 дни

Подобно на Stellar (XLM), Litecoin (LTC) не е бил точно на състезания по отношение на ценовото действие, търгувайки се в диапазона от $60 до $70. Въпреки това, монетата започна да ускорява темпото си, след като Биткойн (BTC) за първи път проби $55,000, като в средата на февруари надхвърли $70, докато не обърна темпото през последната седмица. Към момента на писане на статията Litecoin (LTC) се търгува на цена от $83, което отразява 22% увеличение за последната седмица. Нещата за Litecoin (LTC) изглеждат оптимистични за остатъка от първото тримесечие на 2024 г.

Предварителната продажба на етап 1 на Kelexo (KLXO) е на път да се разпродаде рано

Предварителната продажба на Kelexo (KLXO) представлява интригуваща инвестиционна възможност за тези, които търсят дългосрочно поскъпване и достъп до авангардни решения за децентрализирано финансиране (DeFi), които имат за цел да оформят бъдещето на пейзажа на DeFi кредитирането. Kelexo (KLXO) представя децентрализиран пазар за peer-to-peer кредитиране, който нарушава традиционните модели на кредитиране, като премахва посредниците и опростява транзакциите.

Като елиминира посредниците и рационализира транзакциите директно в блокчейн, Kelexo (KLXO) дава възможност на потребителите да участват сигурно и ефективно в кредитирането чрез децентрализирана рамка. Тази структура насърчава прозрачността, доверието и автономията, като преоткрива начина, по който хората получават достъп до финансови услуги и взаимодействат с цифрови активи. Забележително е, че цената на токените по време на предварителната продажба на Kelexo (KLXO) от $0.028 за монета представлява убедителна входна точка за инвестиране в протокол, позициониран като пионер в нововъзникващата област на DeFi кредитирането.

Според ентусиастите на проекта Kelexo (KLXO) може да се сметна за по-привлекателна инвестиция от Litecoin (LTC) или Stellar (XLM) поради ниската си пазарна капитализация, тъй като е необходим по-малък приток на капитал, за да се покачи цената.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.