НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin (DOGE) милионер и инвеститор вярва, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Stellar (XLM) и Bitcoin Cash (BCH) в края на 2024 г.

24.01.2024 12:40 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) милионер и инвеститор вярва, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Stellar (XLM) и Bitcoin Cash (BCH) в края на 2024 г.

Неидентифициран Dogecoin (DOGE) милионер и инвеститор, който е направил състоянието си по време на бичия пазар през 2021 г., вярва, че новата сензация от сектора на предварителните продажби Pushd (PUSHD) може да изпревари утвърдените криптовалути с голяма пазарна капитализация като Bitcoin Cash (BCH) и Stellar (XLM) през 2024 г.

Научете защо притежателите на Dogecoin (DOGE) преразпределят своите авоари и инвестират в Pushd (PUSHD) тази година.

Притежателите на Stellar (XLM) разчитат на актуализацията Soroban

Stellar (XLM) не проявява големи положителни движения през последните 6 години, след като през януари 2018 г. постави своя исторически връх от $0.7097.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Оттогава Stellar (XLM) се превърна в голямо разочарование за много инвеститори, като не успя да достигне отново предишните върхове по време на последното халвинг събитие на Биткойн (BTC) и бичия пазар съответно през 2020 г. и 2021 г.

През последните 12 месеца Stellar (XLM) не оправда своя хайп, като регистрира слаба печалба от 17% по данни на Coinmarketcap. Въпреки това Stellar (XLM) може да се окаже на прага на пробив през 2024 г. с пускането на актуализацията си Soroban.

Тази актуализация най-накрая ще даде на Stellar (XLM) нов наратив, като позволи сключването на смарт договори в нейния блокчейн. Но дали това е твърде малко и твърде късно за притежателите на Stellar (XLM)?

Притежателите на Bitcoin Cash (BCH) залагат на DeFi през 2024 г.?

Компанията за разработване на блокчейн Riften Labs е в процес на изграждане на стабилна монета за Bitcoin Cash (BCH) според нейното съобщение от 16 януари миналата година.

Наречен условно 1MUS, стабилната монета на Bitcoin Cash (BCH) ще бъде 100% прозрачена, с отворен код и свръхобезпечена. Това би могло да бъде благоприятно за Bitcoin Cash (BCH), тъй като появата на DeFi в мрежата на Bitcoin Cash (BCH) може да бъде катализатор, който да го разграничи от Биткойн (BTC), тъй като BCH обикновено се възползва от хайпът около BTC.

Pushd (PUSHD) напредва с идването на етап 4 от предварителна продажба

Pushd (PUSHD) се приближава към важен етап, тъй като броят на заинтересованите инвеститори се е увеличил до 21,500, навлизайки в етап 4 от изключително успешното стартиране на предварителната продажба.

Pushd (PUSHD) за първи път породи вълнение в света на криптовалутите с целта си да създаде първия Web3 онлайн пазар с потенциал да отправи сериозно предизвикателство към утвърдени платформи като Amazon и eBay.

Pushd (PUSHD) залага на завладяването на сегмент от индустрията за електронна търговия на стойност $6 трилиона със своето децентрализирано решение за онлайн пазар, чиято визия е един от основните катализатори за огромния успех на проекта досега.

Pushd (PUSHD) навлезе в етап 4, като все още има налични токени на цена от $0.075 с отстъпка, което все още може да се окаже добра сделка, като се има предвид, че пазарните анализатори прогнозират, че цените на токените на Pushd (PUSHD) могат да преминат границата от $3 през 2024 г. – или до 50х увеличение. Този ръст отчасти зависи от това дали халвинг събитието на Биткойн през април 2024 г. ще предизвика нов бичи пазар, както се случи преди това през 2020 г. и 2016 г.

В крайна сметка Pushd (PUSHD) не е просто още един онлайн пазар. Платформата предоставя на притежателите на Pushd (PUSHD) още едно ниво на функционалност под формата на възможности за пасивен доход и модели за споделяне на приходи, които възнаграждават притежателите.

С напълно одитиран смарт договор, 20-годишно заключване на ликвидността и токени, определени за екипа от разработчици, блокирани за 700 дни, Pushd (PUSHD) може да се окаже на път да се превърне в една от най-добрите инвестиционни възможности от сектора на предварителните продажби през годината.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.