НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin (DOGE) губи интерес сред инвеститорите, повечето от тях вече предпочитат Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

18.12.2023 14:20 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) губи интерес сред инвеститорите, повечето от тях вече предпочитат Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Интересът към Dogecoin (DOGE) от страна на инвеститорите намалява, като мнозина от тях сега насочват вниманието си към нововъзникващи проекти като Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK).

Тази промяна отразява по-широката трансформация в предпочитанията на инвеститорите, тъй като те търсят иновативни и движени от общността алтернативи, които искат да променят пространството на децентрализираните финанси (DeFi).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Отдръпването от Dogecoin може да се дължи на различни фактори, включително опасения относно дългосрочната му жизнеспособност и желание за по-динамични и насочени към целта инвестиционни възможности.

Bonk (BONK)

Тъй като Dogecoin губи своя блясък, Bonk (BONK) се очертава като динамична алтернатива, привличаща вниманието на инвеститорите. Bonk се отличава с иновативни характеристики и стратегически подход към DeFi пейзажа. Инерцията на проекта се подхранва от ориентиран към общността етос, което го прави привлекателен избор за тези, които търсят както финансови печалби, така и активно участие в трансформиращ проект.

Retik Finance (RETIK)

Заедно с Bonk, Retik Finance (RETIK) набира популярност като революционна сила в DeFi сектора. Решението на екипа на Retik да не търси средства от рискови капиталисти, въпреки че има достатъчно силна концепция, за да ги привлече, отразява ангажимента за всеобхватност. Те искат да дадат възможност на всеки човек да допринесе за проекта, подчертавайки мисията да се промени и революционизира DeFi завинаги.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Постигнат крайъгълен камък: Успех на етап 2 на предварителната продажба и раздаване на $333,000.

Retik Finance наскоро отбеляза значителен етап с успеха на своята предварителна продажба по време на етап 2, набирайки общо $1 милиона. Това постижение, съчетано с продължаващата предварителна продажба, позиционира Retik Finance като проект с финансова мощ и нарастваща обществена фондация. За да изрази благодарността си и да сподели успеха със своята общност, Retik Finance официално даде старт на мегапрограмата “Giveaway” на стойност $333,000, предлагайки на потребителите вълнуващата възможност да станат едни от 10-те щастливци, всеки от които ще грабне RETIK на стойност $33,300.

Решението на екипа на Retik Finance да не приема средства от рискови капиталисти подчертава ангажимента им към овластяването на общността. Този стратегически избор, основан на силата на тяхната концепция, има за цел да даде възможност на всеки човек да бъде част от пътуването на проекта. Той отива отвъд обикновените финансови печалби, позволявайки на членовете на общността да участват активно в преоформянето и революционизирането на DeFi пространството.

Тъй като инвеститорите все повече гледат отвъд Dogecoin, те се ориентират към проекти като Bonk и Retik Finance, които предлагат нещо повече от спекулативна стойност. Променящият се наратив в инвестициите в криптовалути сигнализира за промяна на парадигмата към проекти, които наблягат на иновациите, приобщаването и целевите мисии.

Продължаващите тенденции в инвестициите в криптовалути предполагат динамичен и развиващ се пейзаж, в който проекти като Bonk и Retik Finance са готови да играят значителна роля. Тези проекти предлагат потенциални финансови печалби и също така приканват участниците да бъдат активни в променящото се лице на децентрализираните финанси.

Освен това изместването на инвеститорския интерес от Dogecoin към проекти като Bonk и Retik Finance отразява по-широка трансформация в крипто пространството. Тъй като инвеститорите търсят целеви алтернативи, иновативните проекти с подходи, ориентирани към общността, печелят фактори.

За Retik Finance

Мисията на Retik Finance е непоколебима отдаденост на преодоляването на пропастта между сферата на криптовалутите и полезността в реалния свят. Тази визия се материализира чрез цялостно DeFi решение, което включва иновативни функции като DeFi дебитни карти, крипто платежен портал, задвижвано от изкуствен интелект Peer-to-Peer (P2P) кредитиране и многоверижен високозащитен DeFi портфейл без попечителство.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.