НАЧАЛО Прессъобщения

Dogecoin (DOGE) ентусиастите са очаровани: Предварителната продажба на DeeStream (DST) напредва след като китовете на Tron (TRX) проявиха интерес

04.03.2024 15:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) ентусиастите са очаровани: Предварителната продажба на DeeStream (DST) напредва след като китовете на Tron (TRX) проявиха интерес

Почти винаги някъде стартира нов крипто проект и всеки от тях идва с обграждащото го вълнение. Но само няколко от тях се доближават до големия успех на пазара. Един конкретен токен изглежда има добри шансове да бъде изключение.

DeeStream (DST) е нова монета от стрийминг сектора, имаща потенциала да бъде следващата криптовалута обградена от вълнение и ентусиасти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки че е в етап на предварителна продажба, сегашната ѝ траектория привлича много инвеститори, включително притежатели на Dogecoin (DOGE) и Tron (TRX), които са привлечени от потенциала ѝ за значително по-големи маржове на печалба.

Dogecoin (DOGE) е с съпроводен от бичи настроения напоследък

Dogecoin (DOGE) е проект с отворен код, създаден на шега през 2013 г., като оттогава се превърна в популярна криптовалута, класирана сред 10-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация. Dogecoin (DOGE) се представя добре в последно време, като през изминалата седмица поскъпна с повече от 92%. Към момента на писане на статията монетата се търгува на цена от $0.1636, което представлява 79% увеличение през предходния месец. Експертите прогнозират, че зад ъгъла може да се задава корекция, която ще доведе до понижаване на цената на монетата.

Може ли да се вярва на зеленото на графиката на Tron (TRX)?

Tron (TRX) е дигитална платформа, базирана на блокчейн, в която се хостват развлекателни приложения. CoinMarketCap я класира като 13 по големина криптовалута по пазарна капитализация. Подобно на всеки друг крипто проект, движението на родния тоек нан мрежата Tron, TRX, изпитва волатилност. Въпреки това растежът на Tron (TRX) е много по-бавен от очакваното, което поражда съмнения в сърцата на инвеститорите дали Tron (TRX) е отлична дългосрочна инвестиция.

Tron (TRX) се търгува на цена от $0.1408, което представлява 20% ръст спрямо предходния месец и около 2% повече от миналата седмица.

Вълната на DeeStream (DST) е неустоима

DeeStream (DST) предлага нов и иновативен подход към видео стрийминга. Като включва блокчейн технологията във видео стрийминга, DeeStream (DST) създава първата в света децентрализирана платформа за стрийминг, която предлага сигурна и прозрачна партньорска мрежа за взаимодействие между създателите на съдържание и техните фенове.

Създателите на съдържание могат лесно да се свързват със своите фенове и да печелят от своите акаунти.

Тъй като е децентрализирана платформа, DeeStream (DST) не е ограничена от проблемите на централизираните платформи за стрийминг като YouTube. Тъй като тези платформи може да забавят изплащането на средства, DeeStream (DST) предлага незабавни депозити и тегления. С DeeStream (DST) на създателите на съдържание не се налага да плащат непосилни такси за транзакции, които ги оставят с малка или никаква печалба, тъй като платформата предлага най-ниските такси за транзакции в индустрията. За разлика от централизираните платформи за стрийминг няма проблеми с цензурата. DeeStream (DST) гарантира на създателите на съдържание свободата на словото, което означава, че те могат да се изразяват творчески, както желаят.

Налични са само 300 милиона DeeStream (DST) токена, като всеки от тях се продава само за $0.04 към момента на писане на статията. Въпреки че DeeStream (DST) все още е в етап на предварителна си продажба, инвеститорите наблюдават отблизо движението на проекта, тъй като според тях платформата има нужният потенциал за раастеж. Все още има дълъг път до пълното ѝ пускане на пазара, което означава, че сега може да е един от най-добрите моменти да се запознаете с DeeStream.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream на техният уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.