НАЧАЛО Алткойни

Добър момент ли е за инвестиция в SandBox (SAND)?

25.12.2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добър момент ли е за инвестиция в SandBox (SAND)?

Въпреки че през последния месец отбеляза ръст от 32%, анализаторът Али Мартинез отбеляза, че The Sandbox (SAND) изглежда преминава през фаза на спад на пазара. 

Той предположи, че тази фаза обикновено следва приключването на мечи пазар, характеризиращ се с липса на очакване за значително повишаване на цените.

Въпреки това тази фаза често преминава във фаза на недоверие, когато цените постепенно се повишават. Мартинез подчерта, че е важно да не се подценява потенциалът на SAND по време на този психологически етап, намеквайки за потенциален скок на цените. Неговата перспектива предлага свеж поглед, потенциално променяйки гледната точка на инвеститорите, които са се фокусирали върху алтернативни пазарни разкази.

През цялата 2023 г. криптовалутите, свързани с изкуствения интелект и активите от реалния свят (RWA), привличат вниманието на инвеститорите. SAND, позициониран в рамките на сектора на метавселените, се сблъска с подобно пазарно отношение като тези гореспоменати категории. 

Освен това внимателното разглеждане на ценовото действие на 4-часовата графика на SAND/USD разкрива бича свещ, която води до повишаване на цената до $0.60 към момента на писане на статията. Това движение предполага потенциално ограничаване на мечите тенденции, възпрепятстващи възходящата траектория на токена.

Технически индикатори като експоненциалната пълзяща средна (ЕМА) също сигнализират за бичи наклонности, като 9-дневната ЕМА пресича 20-дневната ЕМА. Освен това се наблюдава повишение на индекса на относителната сила (RSI).

Въпреки RSI, клонящо към 71.54 това може да значи, че SAND е свръхкупен към момента на писане на статията, това може да не спре възходящия тренд.

Следователно цената на SAND може да се върне под $0.59. Движение над $0.65 обаче е солиден вариант за стойността на токена в краткосрочен план. Така че, може да се наложи инвеститорите да обмислят акумулиране на SAND, преди цената да премине в крива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.