НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Добра новина за Ripple: руски банки ще инвестират в SBI

ЯНУ. 25, 2019 18:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Добра новина за Ripple: руски банки ще инвестират в SBI

Партньорът на Ripple, японска корпорация SBI Holdings, постигна споразумение с две други руски и японски банки. Руският фонд за преки инвестиции (RDIF) и Руско-Японският Инвестиционен Фонд ще инвестират в SBS Bank, дъщерно дружество на SBI.


Това споразумение допълнително ще разшири покритието на Ripple в Азия и бе подписано по време на среща между руския президент Владимир Путин и японския министър-председател Шиндзо Абе.

През януари 2018 година, Ripple Inc. сключва партньорство със SBI Group, с цел да отговори на нарастващото търсене на решение за плащане на Ripple в Азия. През юни, SBI стартира своята платформа за виртуална валута, а XRP беше единствената валута, предложена на старта. Те казаха:

... ние планираме първо да се справим с XRP, а след това да го разширим последователно към Биткойн и Биткойн кеш.


Платформата беше официално открита от президента и изпълнителния директор на SBI Group, Йошитака Китао, веднага след като домейнът беше активиран на 1-ви юни. Тя предоставя виртуална обмяна на валута и търговска услуга, наречена "VCTRADE." Главният изпълнителен директор каза SBI вярва толкова много в XRP.


"Не само че има ясен пример на употреба, но и XRP е по-бърз, по-евтин и по-скалируем от всеки друг дигитален актив", казва Китао. "Силно вярвам, че ще стане глобален стандарт на дигиталните валути."


Руско-японското съвместно предприятие има за цел да създаде интелигентни градове, екологично съобразни технологии, използване на съвременни технологии и индустриално развитие. Фокусират се върху разширяването на експортната база на Руския Далечен Изток и всяка друга инициатива, която ще засили търговските икономически отношения между двете страни.

Партньорството ще бъде включено в изпълнението на големи проекти на обща стойност над 1,4 трилиона рубли в 95% от региона на Руската федерация. RDIF ще инициира и установи партньорство с големи международни инвеститори от над 15 страни, които ще достигнат до $40 милиарда.

SBI е на челно място в онлайн финансовите услуги, опериращи в управлението на активи, като се фокусира върху инвестициите в рисков капитал и биотехнологиите. Тя ще контролира по-голям процент от партньорството, тъй като притежава 100% от капитала на CB Yar-Bank LLC, който сега е SBS Bank LLC.


Ripple ще има голямо предимство в това партньорство, тъй като неговите децентрализирани механизми ще са необходими за екологично чисти технологии.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези три алткойна демонстрират сила на фона на спада

В ново видео Суоуп каза на своите 298,000 абонати в YouTube, че неговият алткойн номер едно е децентрализирана резервна валута OlympusDAO (OHM).“За кратък период от време се превърна в едно от най-див...
НОЕ. 27, 2021 21:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои алткойни трябва да следим в момента?

Пал каза на своите 795,200 последователи в Twitter, че конкурентът на ETH и платформата за смарт договори Solana (SOL) е един от любимите му алткойни. Родният токен на екосистемата, петият крипто акти...
НОЕ. 27, 2021 18:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света