НАЧАЛО Прессъобщения

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространството19.05.2024 17:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

Shiba Inu наблюдава потенциален отскок на фона на пазарните промени, повлияни от Ethereum, докато Solana наскоро изпревари Ethereum по отношение на общата икономическа стойност, сигнализирайки за промяна в доминацията на блокчейн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно Furrever Token се очертава като очарователен новак със значителен потенциал за растеж, добавяйки разнообразие към инвестиционния пейзаж. Всеки от тези токени демонстрира различни тенденции и фактори в по-широката крипто среда, предоставяйки богат гоблен от възможности както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

Shiba Inu (SHIB) гледа към възстановяване на фона на пазарните промени на Ethereum

Shiba Inu (SHIB), чиято цена понастоящем е $0.00002467, отбеляза лек спад от 1% спрямо вчера. Пазарните показатели и перспективите на анализаторите обаче предполагат потенциал за възстановяване. Dami DeFi, пазарен анализатор, разглежда неотдавнашното поевтиняване на SHIB като предвестник на възможно рали. Преди това токенът поскъпна с 380% от 25 февруари до 5 март, достигайки връх от $0.00004567, но оттогава спадна с близо 50% от този връх.

По време на спада си SHIB разви модел на падащ клин – техническа формация, която често се свързва с предстоящи обръщания. В подкрепа на този потенциален възход данните от веригата разкриват значителни тегления на SHIB от борсите – общо 13 трилиона SHIB от 29 февруари насам, като само от 31 март насам са преместени 5 трилиона, което предполага тенденция към самостоятелно попечителство от страна на инвеститорите за дългосрочно държане.

Въпреки нееднозначните данни за дериватите на SHIB моделът на падащия клин и значителното намаление на борсовите резерви сочат към вероятно повишаване на цената. Дами прогнозира 50% повишение на стойността на SHIB, насочвайки се към ново ниво от 0,00003456 долара, след като излезе от клиновидния модел.

Траекторията на Shiba Inu се влияе и от представянето на Ethereum, който понастоящем се оценява на $3,100 и напоследък се бори да се задържи над границата от $3,000. Колебанията в цената на Ethereum могат значително да повлияят на по-широкия пазар, включително на меме монети като SHIB. Стабилността или подемът на пазара на Ethereum биха могли да засилят доверието на пазара, което потенциално да подпомогне SHIB в постигането на очаквания пробив.

Solana превъзхожда Ethereum по обща икономическа стойност: Последици за продължаващото им съперничество

Solana (SOL) наскоро отбеляза значителен етап в съревнованието си с Ethereum, като генерира повече обща икономическа стойност (TEV) на 12 май, сигнализирайки за потенциална промяна в блокчейн пейзажа. TEV на Solana, която включва таксите за транзакции и стойността на миньорите/екстракторите (MEV), достигна $2,248,681, изпреварвайки за първи път резултата от $1,977,416 на Ethereum, според данни на Blockworks Research.

Крис Бърниске, бивш анализатор в Ark Invest, тълкува по-високата TEV като показател за по-добро използване и търсене в мрежата, което може да повлияе на гъвкавостта на икономическата политика. Това сравнение обаче предизвика полемика, като критиците смятат, че изключването на решенията от втори слой на Ethereum от сравнението на TEV може да изкриви резултатите. Тези решения от втори слой имат за цел да подобрят мащабируемостта на Етериум и да намалят таксите за транзакции, като прехвърлят някои операции от основната блокчейн верига на Ethereum.

Бърниске отбеляза, че решенията от втори слой работят независимо по отношение на блоковото пространство. Независимо от това мнозина твърдят, че платформите от втори слой са съществени компоненти на екосистеми като Ethereum, особено като се имат предвид историческите предизвикателства, свързани с високите такси за трансакции.

Неотдавнашното представяне на Solana при генерирането на по-висока TEV, дори и само за един ден, подчертава нарастващото ѝ влияние и подсказва за възможно пренареждане на конкурентната динамика в блокчейн сектора. Тъй като и двете блокчейн системи продължават да се развиват и да разширяват потребителските си бази, отговорът на Ethereum на това ново предизвикателство ще бъде от ключово значение за формирането на бъдещето на крипто пазара.

Открийте Furrever Token (FURR): Очарователна инвестиция с голям потенциал

Добре дошли в света на Furrever Token (FURR) – нов и очарователен играч на пазара на криптовалути. На атрактивна цена от $0.000648, Furrever Token съчетава любовта към очарователните котки с тръпката от потенциална 15Х възвръщаемост, което го прави много повече от инвестиция – той е вход към игрива и ангажираща общност.

Работейки върху BNB-20 блокчейна, Furrever Token има общо предлагане от 9 милиарда токена. Разпределението включва 65%, достъпни по време на предварителната продажба, 25% за децентрализирани борсови листвания и 10%, осигурени за екипа и заключени за една година, за да се насърчи доверието и да се гарантира стабилността. Структурата на токена е проектирана така, че да поддържа сигурна екосистема, подкрепена от задълбочени одити и строги протоколи за безопасност.

Furrever Token също така се фокусира върху изграждането на жизнена общност. Проектът разполага със стикери на тема дигитални котки, емотикони и чести предизвикателства за общността, които превръщат обикновените взаимодействия с криптовалутата във възхитителни моменти. Проектът обещава още ексклузивно съдържание в бъдеще, като непрекъснато възнаграждава общността си с очарователни изненади.

Досега Furrever Token успешно е набрал над $1.1 милион и е близо до приключване на осмия етап на предварителна продажба, като целта е $1.9 милиона преди дебюта на PancakeSwap. Вълнуващ елемент от старта е конкурсът за $20,000 за най-голям общ брой покупки, който възнаграждава 10-те най-добри инвеститори с награди от $5,000 до $1,000 във FURR, засилвайки привлекателността за ранните участници.

Присъединете се към общността на Furrever Token сега и станете част от едно уникално, сърдечно начинание в крипто пространството. Посетете furrevertoken.com, за да си осигурите токени преди приключването на предварителната продажба и се възползвайте от възможността да инвестирате в най-сладката криптовалута на пазара!

За допълнителна информация или каквото и да е съдействие във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.