НАЧАЛО Прессъобщения

Динамика на крипто пазара: Solana (SOL) и XRP са изправени пред предизвикателства, докато Pullix набира скорост с над 80 милиона продадени токена

11.02.2024 9:25 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Динамика на крипто пазара: Solana (SOL) и XRP са изправени пред предизвикателства, докато Pullix набира скорост с над 80 милиона продадени токена

Динамиката на крипто пазара разкрива предизвикателства пред Solana (SOL) и XRP, докато Pullix набира скорост с над 80 милиона продадени токена.

След продължителния спад на пазара, обхванал цял месец, крипто инвеститорите очакват по-ярки перспективи за цените през февруари 2024 г. В тази статия се разглеждат прогнозите за цените на водещите криптовалути като XRP и Solana (SOL).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно Pullix (PLX), нов претендент, постига успехи в текущия си предпродажбен 7 етап, приближавайки се до достигането на $5 милиона в ключови етапи на финансиране. Ако постигне очакваните резултати, експертите прогнозират, че родния токен PLX може да се превърне в 30х токен до 2024 г.

Solana (SOL) се бори да се задържи над цената от $100

Токенът на Solana се бореше с възвръщането на прага от $100 през изминалия месец, което означаваше нарастващо мечешко влияние на пазара. В началото на 2024 г. цената на Solana се търгуваше в ограничен диапазон от $100 до $108.18.

В сегашните условия на нарастваща пазарна волатилност биковете успяха да пробият над нивото на съпротива и SOL се търгува на цена от $109 към момента на писане на статията. Въпросът е обаче ще успее ли монетата да се задържи и да продължи напред или инерцията и е движена главно от възходящата траектория на Биткойн.

Анализаторите очакват бичи подем за XRP – може ли да премине прага от $1?

Тъй като FTX продава GBTC акции на стойност $1 милиард, пазарът изпитва засилени изходящи потоци, засилвайки въздействието на цялостното забавяне. В разгара на това забавяне XRP се сблъсква със спад, сигнализиращ за потенциален пробив, който може да доведе до обръщане на преобладаващата тенденция, което да доведе до спад на цената под $0.50.

Макар че това може да зададе мечи тон за алткойнът през предстоящата седмица, откровението на Blackrock, че няма намерения да създава XRP спот ETF, може да има по-значително въздействие.

Понастоящем цената на XRP запазва господството си над психологически важната граница от $0.50, демонстрирайки бича борба за поддържане на възходящия тренд. Освен това, тъй като пазарът се приближава към халвинг събитието на Биткойн през април 2024 г., сезонът на алткойните се очертава все по-близо. Това подхранва очакванията за бичи скок при XRP, като купувачите се надяват цената на монетата да надхвърли прага от $1.

Pullix: Пионерско пътешествие в бъдещето на DeFi

Pullix (PLX) има за цел да революционизира традиционните финанси с висока ликвидност и прозрачност, като същевременно дава възможност за търговия с различни активи, без да налага строги KYC процеси.

Проектът по-специално съчетава най-добрите елементи на децентрализираните и централизираните (DEX и CEX) финанси/борси и предлага на притежателите на родните токени нула процента комисионни и такси за търговия.

Като Defi токен, роден за хибридната борса Pullix, токенът PLX привлича вниманието не само заради своята150% възвръщаемост на инвестициите за ранните инвеститори, но и заради натрупването на над 15,000 потребители от началото на предварителната продажба на токена. С над 80 милиона PLX токена и набрани над $4.8 милиона, Pullix е на път да заслужи позицията си сред най-добрите крипто монети през 2024 г.

На цена от $0.10 в етап 7 на текущата предварителна продажба, съчетана с динамичен модел на ценообразуване и 10% бонус за регистрация на нови потребители, Pullix представлява привлекателна входна точка за инвеститорите.

Според анализаторите алткойнът Pullix (PLX) може да поскъпне с 50% през февруари, след това да нарасне с 200% след предварителната продажба и с изумителните 30х след старта.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.