НАЧАЛО Биткойн Алткойни

DEX агрегаторът 1inch се разширявана на Binance Smart Chain

ФЕВ. 27, 2021 21:54 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 DEX агрегаторът 1inch се разширявана на Binance Smart Chain

Високите скорости и ниските такси примамват много проекти за преминаване към Binance Smart Chain, базираната на смарт договори блокчейн мрежа на крипто борсата.

 

1inch преминава към Binance Smart Chain


Децентрализираният борсов агрегатор 1inch заяви в четвъртък, че се разширява до Binance Smart Chain, според съобщение. Ходът идва сред много проекти, които се отварят и надграждат в мрежата.


Сергей Кунц, съосновател и главен изпълнителен директор на 1INCH, заяви във връзка с това:


Виждаме значителна възможност за 1INCH протокола за ликвидност да се превърне в най-големия протокол за ликвидност на Binance Smart Chain, тъй като това вече е най-ефективният AMM протокол на пазара.


Binance Smart Chain (BSC) е въведена от крипто борсата Binance през септември 2020 г. За разлика от "Binance Chain", BSC позволява на разработчиците да стартират интелигентни договори - които са в основата на децентрализираните финансови (DeFi) инструменти. Транзакциите в мрежата струват няколко цента, докато могат да поддържат над 300 транзакции в секунда.


Фондация 1inch заяви, че е разположила токена 1INCH на Binance Smart Chain, правейки 1inch Aggregation Protocol и 1inch Liquidity Protocol достъпни за потребителите на BSC. "Ние от 1inch винаги следим за най-горещите DeFi проекти, добавянето на базирани на BSC DEX към нашия агрегиращ протокол беше естествена стъпка", казаха от DEX.


С внедряването родният 1INCH токен на BSC ще се използва като междуверижен "мост" между мрежите Binance и Етериум. Това означава, че всеки потребител, изпращащ 1INCH токени до BSC, ще бъде заключен в Binance Bridge и съответната стойност на Binance ще бъде отключена.


Това би позволило на потребителите безпроблемно да получат достъп до популярни BSC проекти и DEX, като PancakeSwap, BurgerSwap, Venus, StableSwap и други.


Заключени токени и LP


За начало бяха издадени над 10 милиона 1INCH токени на BSC и ще бъдат използвани като ликвидност в Binance Bridge за транзакции между Етериум и Binance Smart Chain, а общото предлагане на 1INCH няма да се увеличи.


Днес стартира програма за добив на ликвидност (yield-farming) за потребители на BSC, включваща пула BNB-1INCH. За период от четири седмици 0,01% от общото предлагане на 1INCH ще бъде разпределено като награда за доставчици на ликвидност.


С течение на времето към програмата ще бъдат добавени още пулове за увеличаване на общата ликвидност на платформата, която от своя страна ще предложи по-високи награди на 1INCH участници - ако те подкрепят управленски награди чрез гласуване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света