НАЧАЛО Прессъобщения

DeFi TVL надхвърли $100 милиарда, като инвеститорите бързат да станат част от предпродажбата на Algotech, набрани са $2 милиона

16.03.2024 10:37 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi TVL надхвърли $100 милиарда, като инвеститорите бързат да станат част от предпродажбата на Algotech, набрани са $2 милиона

Развитията в света на криптовалутите се случват бързо, оформяйки пейзажа за инвеститорите и ентусиастите.

Неотдавна секторът на децентрализираните финанси (DeFi) стана свидетел на значителен етап, тъй като общата му заключена стойност (TVL) надхвърли $100 милиарда.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно една платформа за алгоритмична търговия демонстрира рекордна предварителна продажба, привличайки вниманието на крипто общността. Нека разгледаме значението на растежа на DeFi и неговото въздействие върху крипто индустрията. 

DeFi TVL се издига над $100 милиарда- поставяйки нов крайъгълен камък 

Общата заключена стойност (TVL) в протоколите за децентрализирано финансиране (DeFi) надхвърли $100 милиарда, отбелязвайки забележително постижение за сектора. Скокът на в TVL на DeFi отразява нарастващото доверие в децентрализираната финансова инфраструктура и подчертава устойчивостта на сектора на пазарната нестабилност. 

На 5 март DeFi TVL достигна $101.36 милиарда, като за този ръст допринесоха кредитирането, децентрализираните борси, обезпечените дългови позиции и дейностите. Този крайъгълен камък бележи първия път от май 2022 г. насам, когато DeFi TVL надхвърли $100 милиарда, подчертавайки устойчивия растеж и устойчивостта на DeFi екосистемата.

Скокът на DeFi TVL отразява няколко фактора, които стимулират интереса и участието на инвеститорите в децентрализираното финансиране. Неотдавнашният ъпгрейд на мрежата Ethereum, London, повиши ефективността и сигурността на DeFi протоколите, вдъхвайки доверие на търговците.

Освен това възходът на yield farming и стимулите за добив на ликвидност стимулираха притока на капитали в DeFi платформите, което допълнително подхрани скока на TVL. Все по-широкото възприемане на стабилни монети и разпространението на децентрализирани борси (DEX) улесниха безпроблемното прехвърляне на активи и търговията в рамките на DeFi екосистемата. 

По последни данни TVL само на децентрализираните борси съставлява близо 20% от общия TVL на DeFi, което показва значението на DEX (децентрализираните борси) в пейзажа на децентрализираните финанси.

Освен това появата на иновативни DeFi протоколи, обслужващи нишови пазари, като например децентрализирана търговия с деривати и синтетични активи, разшири обхвата и полезността на DeFi, привличайки нови потребители и капитали. В резултат на това DeFi TVL отбеляза експоненциален растеж.

Предварителната продажба на Algotech достига $2 милиона

Нововъзникващата платформа за алгоритмична търговия Algotech (ALGT) поражда вълнение с впечатляващото си представяне в текущото предварително пускане на пазара. В рамките на само две седмици Algotech (ALGT) надхвърли границата от $2 милиона и успешно продаде над 50 милиона ALGT токена. 

Това забележително постижение е знак за потенциала на платформата за растеж и иновации в сектора на децентрализираните финанси (DeFi). Освен това Algotech (ALGT) предлага авангардни функции, предназначени да дадат възможност на търговците на пазара на криптовалути. 

С помощта на усъвършенствани алгоритми и машинно обучение платформата осигурява възможности за откриване на пробиви, средно обръщане и арбитраж с голям обем. Тези функции дават възможност на трейдърите и инвеститорите да се възползват от пазарните възможности с прецизност и ефективност, отличавайки Algotech (ALGT) като лидер в областта на иновациите в алгоритмичната търговия.

Възможността да се инвестира в ALGT токени на цена от $0.06, преди цената да се увеличи до $0.08 в следващия кръг, предизвиква рязък ръст на интереса сред инвеститорите, които търсят доходоносни възможности в пейзажа на DeFi.

Членовете на общността на проекта Algotech (ALGT) ще играят ключова роля в неговото управление и разпределение на печалбата. С възможността да гласуват по предложения и да получават част от печалбите на проекта, заинтересованите страни ще оформят активно траекторията на платформата.

Научете повече:

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.