НАЧАЛО Прессъобщения

DeFi пътят напред: Tether (USDT) замразява над 161 портфейла, DeFi токена Everlodge нагоре със 170%

18.12.2023 14:39 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi пътят напред: Tether (USDT) замразява над 161 портфейла, DeFi токена Everlodge нагоре със 170%

Нарастващото приемане на крипто привлече значително внимание от страна на регулаторите. Съвсем наскоро Tether се озова на кръстопътя на регулацията, избирайки проактивно да замрази 161 портфейла в мрежата си.

Ходът предизвика смесени реакции, като много се насочиха към по-децентрализирани DeFi проекти като Everlodge, който отбеляза огромен скок от 170% по време на предварителната си продажба.

Tether (USDT) замразява $3.5 милиона

Tether (USDT) заема проактивна позиция с регулаторите на САЩ. На 9 декември Tether обяви нова политика за „укрепване“ на своята екосистема. За да направи това, Tether въведе политика за замразяване на портфейли, която се бори със санкционираните лица в списъците на OFAC и SDN.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Изпълнителният директор на Tether Паоло Ардоино направи следното изявление: „Това стратегическо решение е в съответствие с нашия непоколебим ангажимент за поддържане на най-високите стандарти на безопасност за нашата глобална екосистема и разширяване на нашите тесни работни отношения с глобалните правоприлагащи и регулаторни органи.“

По-конкретно, Tether замрази 161 Ethereum портфейла.Този ход предизвика известен спор, тъй като 150 от тях не притежаваха никакво USDT.

„Чрез извършване на доброволно замразяване на адреси на портфейли на нови допълнения към SDN списъка и замразяване на предишни добавени адреси, ние ще можем допълнително да засилим положителното използване на технологията за стабилни монети и да насърчим по-безопасна екосистема за стабилни монети за всички потребители“, продължи Ардоино.

Общата сума на замразения Tether е $3.5 милиона.Тази цифра обаче е силно изкривена, тъй като един адрес притежава $3,4 милиона. Този адрес беше свързан със скорошна хакерска атака.

2 адреса имаха около 20,000 токена, а един имаше почти 60,000. Един портфейл също прехвърли 400,000 USDT преди замразяването. Потребителят обаче насочи транзакциите през 2 други портфейла. По този начин средствата на потребителя не бяха замразени.

Крипто общността има разделени мнения. Някои приветстват хода, прогнозирайки, че ще създаде регулаторната база за по-широко приемане. В същото време други казват, че това не е целта на крипто. В резултат на недоволството на потребителите, някои преминават към DeFi.

DeFi токенът Everlodge (ELDG) нагоре със 170%

Тъй като възникват повече съмнения около Tether, хората се насочват към DeFi. Има нов токен, който привлича вниманието на хората.

Революционен пазар на имоти, който разделя недвижимите имоти на части. Представете си Airbnb, но с криптовалута и частична собственост. Нямате достатъчно пари, за да купите цяла къща? Няма проблем. Можете да закупите част от имота и да спечелите пасивен доход!

Хотели и луксозни вили се дигитализират и издават под формата на NFT. Тези NFT се търгуват на ликвиден пазар. Това прави дигитализираната ви собственост по-ликвидна от традиционните недвижими имоти. Нещо повече, обезпечените с NFT имоти могат да се използват като обезпечение за заеми. А може да дойде партньорство с големи платформи за кредитиране? Това би било страхотна сделка за AAVE и Compound.

Важно е, че притежателите на Everlodge могат да печелят безплатни престои в имоти в цялата екосистема. Друг голям плюс за проекта е, че екипът заключи техните токени за 2 години. Това сигнализира, че токенът не е тук само за краткосрочни печалби, но и за дългосрочни.

Постоянно разрастващият се пазар на недвижими имоти скоро ще достигне стойност от $300 трилиона. Това дава на Everlodge огромен пазар, който да завземе, а показателите са в съответствие с тази реалност. Досега Everlodge е отбелязал ръст от 170% и ще достигне 280% до края на предварителната продажба. Анализаторите също очакват 30-кратен скок към датата на стартиране.

Вземете Everlodge преди края на предварителната продажба, тъй като това е единственият път, когато можете да го вземете толкова евтино!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.