НАЧАЛО Прессъобщения

DeFi лидерите Ethereum и Solana изостават: Предварителната продажба на Algotech е в центъра на вниманието с $4.2 милиона, набрани от 17,000 притежатели

02.05.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi лидерите Ethereum и Solana изостават: Предварителната продажба на Algotech е в центъра на вниманието с $4.2 милиона, набрани от 17,000 притежатели

Децентрализираните финанси (DeFi) са сфера, в която ситуацията може бързо и драстично да се промени, позволявайки на играчите да не се съобразяват с установените норми.

Отскоро пространството на криптовалутите претърпя дълбока трансформация. Ethereum и Solana, някога доминиращи сили, сега се изправят пред предизвикателства, хвърлящи несигурност върху бъдещите им траектории. Междувременно Algotech (ALGT), сравнително нов участник на пазара, привлече интереса на инвеститорите чрез своята новаторска методология и значими постижения в сектора на набирането на средства.

Шансовете за одобрение на ETF са равни, а цената на Ethereum се понижава

Спадът при цената на Ethereum се дължи на оповестяването на информация относно позицията на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) по отношение на криптовалутата. Понастоящем ETH се търгува на цена от около $2,990, което показва седмична загуба от 3.6% през последните 24 часа, по данни на CoinMarketCap.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През изминалия ден обемът на търговията възлиза на близо $16.9 милиарда, което означава значителна пазарна активност и волатилност.

Низходящото движение на цената на Ethereum е свързано с новите нередактирани части от съдебния иск, който Consensys подаде срещу SEC. Потенциалното класифициране на Ethereum като ценна книга от страна на SEC може да окаже сериозно влияние върху бъдещето му, тъй като може да повлияе на одобрението на очакваните спот ETH борсово търгувани фондове (ETF).

С наближаването на крайния срок в края на май, ETF ентусиастите станаха песимисти, като JP Morgan дава равни шансове за одобрение или отхвърляне на ETF за Етериум. Регулаторната несигурност, свързана със статута на ETH, понижи цената и перспективите му, поне в краткосрочен план.

Solana на прага на значителна корекция: целта е $100

Цената на Solana показва мечи перспективи, което сигнализира за потенциално значителна корекция. Стойността на криптовалутата се понижава, като не може да поддържа възходящия пробив от предходната седмица. Към 2 май криптовалутата се търгува около $137, като отразява 4% седмичен спад, но 11% дневни печалби. Въпреки това монетата е на ръба да преживее “кръстосване на смъртта”, което е мечи технически индикатор, възникващ, когато краткосрочната 50-дневна експоненциална пълзяща средна пресече под дългосрочната 200-дневна експоненциална пълзяща средна.

Ако този мечи сигнал се реализира, цената на Solana може да се сблъска със значителен спад, като потенциално ще тества нивото на подкрепа при $126. Ако обаче тази ключова подкрепа не се задържи, стойността на криптовалутата може да се срине още повече, достигайки $100, което представлява 25% корекция спрямо сегашните ѝ нива.

Подобен рязък спад би обезсилил бичите настроения около Solana, поне в краткосрочен план, като би подтикнал пазарните участници да преоценят критично перспективите на проекта. Този мечи сценарий подчертава важността на внимателното наблюдение на техническите индикатори и пазарната динамика за вземане на информирани инвестиционни решения.

Предварителната продажба на Algotech привлича 17,000 участници в третия етап на фона на пазарната волатилност

На фона на препятствията пред Ethereum и Solana, предварителната продажба на Algotech се очертава като пример, който завладява инвеститорите чрез пионерската си платформа за алгоритмична крипто търговия и революционния подход за търговия и инвестиции. Тази предварителна продажба впечатляващо набра $4.2 милиона, като в текущия трети етап участват над 17,000 притежатели. Стойност на токена към момента на писане на статията е $0.08, докато цената на следващия етап е определена на $0.10.

Визията на Algotech дава възможност на трейдърите да разгърнат пълния си потенциал и да постигнат постоянна рентабилност чрез умни и автоматизирани стратегии за търговия. Като използва технологии, анализ на данни и експертен опит в индустрията, платформата има за цел да се изравни с конкуренция, позволявайки на трейдърите да вземат информирани решения в реално време. С разнообразни алгоритмични стратегии, стабилна техническа инфраструктура, усъвършенствани възможности за управление на риска, заедно с ангажимент за децентрализация и прозрачност, Algotech се позиционира като обещаващ DeFi претендент.

Ключови изводи

Появата на иновативни начинания, пример за които е Algotech, подчертава динамичния и развиващ се пейзаж на тази индустрия. Докато вече познати проекти като Ethereum и Solana се ориентират в сложността на регулаторните рамки и пазарната динамика, предварителната продажба на Algotech завладя въображението на инвеститорите. Нейните амбициозни цели и впечатляващи постижения в набирането на средства я изстреляха в светлината на прожекторите. Бъдещето на децентрализираните финанси остава вълнуващо и непредсказуемо пътешествие, изпълнено с нови възможности за тези, които приемат иновативни решения.

Научете повече:
Посетете Algotech Presale
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.