НАЧАЛО Прессъобщения

DeFi битка: Solana изпреварва Tron и BSC на Binance по основен показател

29.04.2024 9:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi битка: Solana изпреварва Tron и BSC на Binance по основен показател

През последните няколко месеца мрежите Tron (TRX) и Binance Smart Chain (BSC) отбелязаха увеличение на броя на транзакциите.

Въз основа на множество доклади и двете мрежи водят по активни адреси за прехвърляне на стабилни монети. По отношение на общия обем обаче блокчейн веригите Solana (SOL) и Ethereum (ETH) надминаха и двете мрежи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Статистиката в горния доклад показва, че търговците на дребно използват предимно Tron (TRX) и Binance Smart Chain (BSC) за по-малки транзакции със стабилни монети. От друга страна, големите инвеститори са избрали Solana (SOL) и Ethereum (ETH), за да обработват значително по-големи обеми транзакции. Изборът на веригите Solana (SOL) и Ethereum (ETH) може да се дължи на характеристиките, които двете мрежи предлагат.

Въпреки функциите на мрежата, токенът SOL напоследък бележи спад на цената. Към момента на писане на статията цената на Solana (SOL) е около $135. През последните 24 часа имаше спад на цената, в резултат на което алткойнът загуби близо 5% от стойността си. Но, ако погледнем представянето от началото на годината, Solana все още е значително нагоре, с около 24%

Обемът на преводите в USDC на Solana, който през януари 2024 г. ще надхвърли $300 милиарда, подчертава нарастващото приемане на мрежата. Тази активност може да стимулира по-нататъшното развитие и да привлече проекти за стабилни монети, като потенциално създаде положителна обратна връзка за екосистемата.

Засиленият обем на стабилкойн преводите може да се дължи и на неотдавнашни инициативи, като например интегрирането на Cross-Chain Transfer Protocol (CCTP) на Circle с мрежата Solana. Тези инициативи имат за цел да рационализират прехвърлянето на стабилни монети в Solana от други мрежи, като повишат ликвидността и улеснят безпроблемното движение на стабилни монети в рамките на екосистемата Solana.

Фактори, които оказват влияние върху възхода на Solana над Tron и BSC на Binance в пространството на DeFi

Стойностното предложение на Solana (SOL) за големите инвеститори се крие в нейния потенциал за висок обем на трансакциите и ликвидност в сравнение с други блокчейн вериги. Това обслужва инвеститори, които дават приоритет на ефективното движение на големи стабилни монети.

За разлика от тях големият брой активни адреси на Tron (TRX) и Binance Smart Chain (BSC ) предполага по-широка потребителска база. Мрежите на Tron (TRX ) и BSC са ориентирани към търговци на дребно и инвеститори, които могат да дадат приоритет на по-ниски такси или специфични функционалности, а не на търговци с големи обеми.

Това до голяма степен се дължи на предлаганите от мрежата по-ниски такси за транзакции за по-малки, ежедневни преводи. Например Tron поддържа средна такса за транзакция с токени от около $2, което я прави рентабилен вариант за редовна употреба.

ETFSwap се стреми към роля, подобна на тази на Solana, в революцията на крипто ETF

ETFswap (ETFS) се бори за водеща позиция в токенизирането на активи в крипто индустрията чрез създаването на токенизирани ETF-и. Неотдавнашното одобрение на спот Bitcoin ETF от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) през януари 2024 г. изведе ETF-ите в светлината на прожекторите в блокчейн индустрията.

ETFswap (ETFS ) дава възможност на търговците да инвестират в този модерен клас активи, като ги токенизират в блокчейн. Този проект безпроблемно интегрира традиционните финансови принципи със света на децентрализираните финанси (DeFi). Посредством тази интеграция платформата предлага на своите потребители предимствата както на традиционните финансови пазари, така и на иновациите на DeFi протоколите, всичко това в една платформа.

Токенизираните ETF-и ще бъдат достъпни за търговците чрез всеобхватен Web3 пазар, предназначен да обслужва както експерти, така и крипто новаци. Освен това опитните трейдъри могат да използват до 10Х ливъридж при търговията, за да увеличат печалбите си и да се възползват от функцията за частична собственост в платформата.

DeFi платформата се позиционира като сигурна и удобна за потребителите врата към крипто ETF революцията. Независими одити на сигурността, извършени от Cyberscope, признат лидер в областта на блокчейн сигурността, гарантират за целостта на интелигентните договори на ETFSwap. Освен това ETFSwap (ETF) рационализира включването на потребителите, като премахва процесите за опознаане на клиентите (KYC). Тези функции ще гарантират, че инвеститорите ще се радват на лесен достъп до своите инвестиции в ETF.

Как се справя ETFSwap (ETFS) в предварителната си продажба

Централно място в проекта ETFswap (ETFS) заема неговият собствен токен – ETFS. Токенът дава на инвеститорите достъп до търговия с токенизирани ETF-и на платформата ETFSwap (ETF). Освен това притежателите на ETFS имат възможност да участват в управлението на мрежата. По принцип притежаването на токена позволява на потребителите да гласуват за решения, които оказват влияние върху напредъка на платформата.

ETFSwap (ETFS) продължава да впечатлява както институционалните, така и инвеститорите на дребно в криптовалути с изключително успешното си събитие за предварителна продажба. На първия етап от предварителната продажба вече са продадени над 25 милиона токена, което помогна за събирането на $200,000, събрани от тях.

В текущия първи етап на публичната предварителна продажба на ETFS се предлагат токени на цена $0.00854 всеки, като токените се разпродават бързо. Така че, присъединете се към предварителната продажба на ETFSwap сега и създайте предпоставки за значителна възвръщаемост!

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предварителната продажба на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.