Home

DeFi алткойн на стойност $0.04 се държи по време на червения пазар, докато алткойните потъват; инвеститорите се отказват от PEPE, DOGE и FLOKI

25.06.2024 9:22 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi алткойн на стойност $0.04 се държи по време на червения пазар, докато алткойните потъват; инвеститорите се отказват от PEPE, DOGE и FLOKI

Тъй като червената вълна удря пазара, инвеститорите бързо се отдръпват от някои от най-нашумелите алткойни, включително Pepe (PEPE), Dogecoin (DOGE) и Floki (FLOKI).

Въпреки тази меча тенденция един DeFi алткойн с цена от едва $0.04 успя да плава срещу вятъра на фона на пазарната турбуленция.

Цената на PEPE в дълбоки води: с 21%

Pepe (PEPE) е популярен избор сред любителите на меме монети, но неотдавнашният спад на пазара не го пощади. Понастоящем се търгува на цена от $0.00001167, като през последните 30 дни цената на PEPE отбеляза спад от 21%. Пазарната ѝ капитализация възлиза на $4.9 милиарда долара, а обемът на търговията с нея е $924 милиона и се е увеличил със 78%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нейният индекс на относителна сила е окооло 40, като се доближава до зона на свръхпродажба. Въпреки спада, високият обем на търговия на PEPE предполага, че монетата запазва интереса на търговците и е потенциално готов за възстановяване, след като пазарът се стабилизира.

DTX Exchange (DTX) бум: Надхвърля $730,000 при предварителна продажба

На фона на по-широкия спад борсата DTX се очертава като DeFi платформа, която променя правилата на играта. Изградена върху блокчейна на Ethereum, DTX използва най-съвременната инфраструктура и възможностите на смарт договори, за да създаде децентрализирана и сигурна платформа за търговия. Тъй като търговците търсят стабилни и иновативни платформи, техническото майсторство на борсата DTX я превръща в убедителен избор.

В основата на DTX Exchange са смарт договори, които управляват изпълнението на поръчките, сетълмента на търговията и управлението на активите. Тези самоизпълняващи се договори гарантират, че сделките се извършват автоматично и прозрачно, като се елиминира необходимостта от посредници. Този децентрализиран подход повишава ефективността и сигурността на процеса на търговия.

Dogecoin (DOGE) засегнат от 28% пазарни сътресения

Dogecoin (DOGE), оригиналната меме монета, претърпя забележителен спад, отразяващ по-широките пазарни настроения. Текущата цена на Dogecoin е $0.122, като за последните 30 дни спадът е 28%.

С пазарна капитализация от $17.75 милаирда и впечатляващ 63% скок на обема на търговията до $982 милиона Dogecoin показва признаци на възможно възстановяване. Неговият RSI от 28.49 пункта предполага, че е дълбоко препродаден, което потенциално сигнализира за възможност за покупка.

Floki се опитва да се възстанови след спад от 23% за последния месец

Вдъхновена от кучето шиба ину на Илон Мъск, Floki (FLOKI) понастоящем се оценява на $0.000173, което представлява спад от 23% през последните 30 дни. Текущата ѝ пазарна капитализация е на стойност $1.66 милиарда, като обемът на търговията е $300 милиона, което е ръст от 81%. Неговият RSI на ниво 31 предполага, че FLOKI се доближава до условия на свръхпродажба.

Въпреки спада на цената, маркетингът, ръководен от общността, и постоянният обем на търговия на FLOKI показват наличието на отдадена потребителска база, което поддържа надеждите за евентуално възстановяване, след като пазарните условия се подобрят.

DTX Exchange набира скорост спрямо PEPE, DOGE и FLOKI

Със своя авангарден блокчейн от първи слой DTX Exchange води пред някои от водещите алткойн гиганти като PEPE, DOGE и FLOKI. Нейната поддръжка на Етериум Виртуална Машина (EVM) играе жизненоважна роля в инфраструктурата на DTX Exchange, като изпълнява смарт договори и гарантира, че сделките и транзакциите се извършват точно според предварително определени правила.

Децентрализираната книга за поръчки на DTX Exchange, управлявана от смарт договори в блокчейна на Етериум, регистрира и съпоставя поръчките за покупка и продажба прозрачно и справедливо, без централен орган. Това повишава ликвидността и улеснява търговията в реално време с минимална латентност, което я прави предпочитана платформа за търговците, търсещи ефективност и сигурност.

В настоящите пазарни настроения, когато PEPE, DOGE и FLOKI са изправени пред значителни спадове, борсата DTX стои високо със своята най-съвременна техническа рамка и децентрализирана етика. Способността ѝ да предоставя сигурна и ефективна среда за търговия оказва огромно влияние на пазара с успешни бъдещи перспективи за над 100% възвръщаемост на инвестициите и изключително изгодни възможности.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Умните инвеститори придобиват Algotech (ALGT), тъй като Етериум ETF може да стартира следващата седмица, ето защо

Започва обратното броене за стартирането на ETF за Етериум (ETH) – преломен момент, който се очаква да окаже значително влияние върху пазара на криптовалути.

18.07.2024 21:00 4мин. четене

Предвиждане на 100X скок: Нов токен на Blast, който може да задмине RWA и DePin криптовалутите

Крипто пазарът е спокоен, но готов за действие, подготвяйки сцената за следващия бичи цикъл. Алткойните остават на атрактивни входни точки, но вече са във възход, което подсказва за потенциален взрив.

18.07.2024 16:31 5мин. четене

ICO-то на Clandeno (CLD) набира популярност сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC): На прага на старта всеки CLD токен струва $0.013

Clandeno (CLD) се очертава като интересен вариант за инвестиралите в бавно растящи токени като XRP и Litecoin (LTC).

18.07.2024 14:44 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.