НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST) създава вълнение в стрийминг пространствтото, а Litecoin (LTC) продължава подема: Някои прогнози предполагат стрийминг платформата да скочи със 100х

12.03.2024 23:17 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST) създава вълнение в стрийминг пространствтото, а Litecoin (LTC) продължава подема: Някои прогнози предполагат стрийминг платформата да скочи със 100х

Текущият бичи пазар на крипто пазара доведе до покачване на цените за много нови и стари проекти.

Дори проекти, които тепърва изникват, започнаха да виждат огромни печалби, тъй като инвеститорите започнаха да влагат своите средства с надеждата да получат краткосрочна и дългосрочна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В съответствие с това добрите инвеститори трябва да направят повече от това просто да се втурнат към всеки проект, който в момента вижда увеличение на цената. По-скоро те трябва да мислят за стойностното предложение на тези проекти и колко голям е пазарът, на който се намират.

Инвеститорите, които държат Litecoin (LTC), изглежда са разбрали това, тъй като много от тях сега са съсредоточени върху един проект по-специално, DeeStream (DST), първата в света децентрализирана платформа за стрийминг.

Litecoin (LTC) отбелязва големи печалби

Краткосрочните търговци и инвеститори в Litecoin (LTC) отбелязаха големи печалби, тъй като цената се повиши с 16/84% през последната седмица и 48.47% през последните тридесет дни. За щастие, това също се пренесе, тъй като поглед към графиките на Litecoin (LTC) показва, че цената се е увеличила с 51.22% през последната година.

DeeStream (DST) вижда прогнози за огромна възвръщаемост

Сега е време да се потопим дълбоко в проекта, който привлича притежатели на Litecoin (LTC) и инвеститори, които искат да инвестират възвръщаемостта си в неговата предварителна продажба, DeeStream (DST).

DeeStream (DST) е първата децентрализирана платформа за стрийминг в света. Тя има за цел да превземе стрийминг индустрията и да изтръгне първите места от Kick и Twitch. Това означава, че DeeStream (DST) планира да доминира в индустрията за стрийминг на живо, която се оценява на $160.55 милиарда и се очаква да бъде оценена на $247 милиарда до 2027 г.

DeeStream (DST) иска да разреши проблемите, които традиционните платформи са оставили нерешени, и след това да използва това, както и предимството си на първи, като лост за растежа си. DeeStream (DST) планира да расте, като предлага награди на своите потребители в замяна на изпълнение на задачи, които развиват платформата.

Що се отнася до техните създатели на съдържание, DeeStream (DST) планира да бъде много ангажиран. Всички създатели на съдържание на DeeStream (DST) ще имат по-малко строги насоки, когато става въпрос за вида съдържание, което могат да създават и предават, и също така ще плащат по-ниски такси, отколкото биха платили на обикновените платформи. Те също така ще получат достъп до бутон за незабавно теглене, така че да могат да разполагат със средствата си, когато имат нужда от тях.

DeeStream (DST) ще се увери, че всички инвеститори и притежатели на токени за предпродажба помагат да решат какво да се добавя и променя на платформата и също така да получават дял от приходите на платформата, докато държат токените за предпродажба. Поради причини като тази, предварителна цена от $0.046 звучи твърде добре, за да е истина.

Научете повече за DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.