НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST) стартира предварителна продажба, а крипто инвеститорите бързат да се включат в първия ѝ етап. Притежателите на Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT) се присъединяват

28.01.2024 12:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST) стартира предварителна продажба, а крипто инвеститорите бързат да се включат в първия ѝ етап. Притежателите на Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT) се присъединяват

Предварителните продажби предлагат някои от най-големите потенциални възвръщаемости на инвестициите - ако не и най-големите. Ранните притежатели на Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT) ще потвърдят този факт.

Крипто инвеститорите са на лов за следващата голяма криптовалута, която е в етап на предварителна продажба през 2024 г. и пазарните анализатори смятат, че DeeStream (DST) може да бъде един от силните кандидати за годината. Ето защо притежателите на Chainlink (LINK) и Polkadot (DOT) се насочват към DeeStream (DST).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Анализ на цената на Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), 12-тата по големина криптовалута по пазарна капитализация, се представи слабо през последните 48 часа спрямо повечето алткойни, които се възстановиха от корекцията на целия пазар през изминалата седмица.

Polkadot (DOT) се повиши с 2.4% през изминалата търговска сесия, търгувайки се на цена от $6.7, намалявайки месечната си загуба до 22%. Въпреки това 24 часовият обем на Polkadot (DOT) е спаднал с 19% до $150 милиона, докато пазарната му капитализация е нараснала с 3.5% до $8.7 милиарда за същия период от време.

Анализ на цената на Chainlink (LINK)

През последните 24 часа Chainlink (LINK) отбеляза ръст от 3%. Децентрализираният доставчик на оракулски услуги, се търгува на цена от $14.6 към момента на писане на статията. Това повишение смекчи 7-дневната загуба на токена до 7.3%. Въпреки това неотдавнашно подобрение, Chainlink (LINK) се сблъска с предизвикателен месец, като стана свидетел на корекции от месечния връх от $16.60, спадайки с 9% през последните 30 дни.

24-часовият обем на търговия на Chainlink отбеляза спад от 24%, достигайки $262 милиона към момента на писане на статията. През последните няколко месеца Chainlink (LINK) се търгува в диапазона от $13 до $16, като ръстът на цените му се потиска от масови разпродажби всеки път, когато цените на Chainlink докоснат горната граница на диапазона.

DeeStream (DST) прави революция в стрийминга на живо с Web3

DeeStream (DST) бързо привлича вниманието на пазарните анализатори и крипто специалистите като една от най-добре позиционираните инвестиционни възможности на 2024 г.

DeeStream (DST) изгражда първата децентрализирана платформа за стрийминг на съдържание, която предлага на създателите на съдържание максимална свобода да публикуват и монетизират труда си, като същевременно печелят от различни Web3 потоци за получаване на доходи, като например стейкинг и yield farming. При положение, че глобалната индустрия за стрийминг на живо се очаква да достигне пазарна капитализация от $250 милиарда през 2024 г., DeeStream (DST) е точно на прага на голям пробив.

DeeStream (DST) пуска на пазара своя местен токен DST на встъпителна цена от $0.035. И тъй като пазарните анализатори смятат, че токенът може да се търгува за $2, когато по-късно тази година настъпи халвингът на Биткойн и бичият ръст, предварителната продажба е абсолютно най-добрата възможност да влезете в него на най-ранната възможна ценова точка.

Цените на токените DST са програмирани да се увеличават с поетапно нарастване през шестте етапа на предварителната продажба, което означава, че ранните инвеститори ще получат печалба още преди пълното пускане на токена в публична продажба.

Инвеститорите в предварителната продажба на DeeStream (DST) също може да получават дял от приходите. Колкото повече токени DeeStream (DST) притежава даден инвеститор от предварителната продажба, толкова по-голям дял ще получи от приходите на платформата. Екипът на проекта очаква DeeStream (DST) да бъде истинска промяна в играта през 2024 г., като се състезава за една от най-обещаващите предварителни продажби на годината.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.