НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST): Революция в стрийминга, която изпреварва по печалби Bitcoin Cash (BCH) и Dogecoin (DOGE)

08.02.2024 9:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST): Революция в стрийминга, която изпреварва по печалби Bitcoin Cash (BCH) и Dogecoin (DOGE)

Миналогодишният мечи тренд остави много криптоактиви и техните инвеститори да изпадат в отчаяние.

Застоялите пазарни условия бяха белязани от спекулативния характер на Dogecoin (DOGE) и спадащия Bitcoin Cash (BCH). Въпреки скорошните сътресения, новият играч DeeStream (DST) изпреварва тези утвърдени криптовалути в текущите предварителни продажби. Дали това е началото на нова ера в криптосферата? Нека разберем.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DeeStream (DST): Децентрализирано решение за стрийминг, насочено към потребителите

Централизираната индустрия за видео стрийминг създава много главоболия на създателите на съдържание и техните аудитории. Помните ли цензурата и случайното отстраняване от платформи, както и забавянето на изплащания? Това е всичко, което DeeStream цели да премахне. Тази революционна платформа насърчава автономността и безпроблемното споделяне на съдържание за създателите и техните аудитории.

Но DeeStream (DST) не спира до освобождаването на творците от дълбоките нокти на централизираните платформи за стрийминг като YouTube. Той директно свързва създателите с тяхната аудитория. Това е печелившо за всички: творците получават справедливо възнаграждение, а феновете имат по-голям контрол върху подкрепата си. Освен това и двете страни могат да печелят пасивно чрез вградена програма за възнаграждения.

Сега вече знаете защо предварителната продажба на DeeStream вълнува толкова крипто общността. 35 милиона токена са налични само на цена от $0.035 при предварителната продажба и се разпродават изключително бързо. Все още можете да закупите токени на DeeStream (DST) в предварителната продажба и да се възползвате от привилегиите на екосистемата, включително потоци за пасивен доход, ексклузивни пакети и кешбек.

Понижение на цената на Bitcoin Cash (BCH) след спада покрай одобрението на ETF

Неотдавнашното одобрение на спот ETF се оказа поредното събитие от типа “продай новината”, тъй като Bitcoin поевтиня с 20% до ново YTD дъно от $39,000. Bitcoin Cash (BCH) последва същия пример, като се срина с над 26% до месечно дъно от около $219.

Mрежата на BCH не стана свидетел на някакви значителни фундаментални фактори, които биха могли да подкрепят спадащата цена на актива.

След внезапния спад основателят на Dogecoin (DOGE) предположи, че Bitcoin може да се срине отново. Това изгради негативни настроения около Bitcoin Cash (BCH), а инвеститорите му стават все по-предпазливи.

Готов ли е Dogecoin (DOGE) за възходящ тренд?

Подобно на Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE) се колебае в зоната на мечките, откакто през 2021 г. достигна исторически най-високата цена от $0.74. Въпреки това, при Dogecoin (DOGE) най-накрая се наблюдават бичи сигнали, тъй като метриките на веригата сочат  към огромен ръст на адресите.

По данни на IntoTheBlock новите адреси на Dogecoin (DOGE) са нараснали с 12%, което подтиква анализаторите да преценят дали на хоризонта се задава нов възходящ тренд на Dogecoin (DOGE). Въпреки това цената на Dogecoin (DOGE) се понижава, тъй като натискът на мечките се засилва. По данни на Coinmarketcap Dogecoin (DOGE) се колебае около $0.078 и е загубил 13% от стойността си през последните 30 дни.

Заключение

Крипто пазарът се разраства, а инвеститорите търсят накъде да се насочат. Най-съвременното решение за стрийминг на DeeStream и тенденциозната предварителна продажба потенциално да се окажат добър вариант за инвестиция. Нейната предварителна продажба вече надхвърли печалбите на много монети, включително Bitcoin Cash (BCH) и Dogecoin (DOGE).

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.