НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST) разпалва ентусиазма на общностите на XRP и Polkadot (DOT) за потенциално 60Х увеличение

01.04.2024 14:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST) разпалва ентусиазма на общностите на XRP и Polkadot (DOT) за потенциално 60Х увеличение

Потенциалът за 60Х увеличение в стойността на стрийминг платформата DeeStream (DST) разпали ентусиазма на общностите на XRP и Polkadot (DOT).

Иновативното използване на блокчейн от проекта за подобряване на преживяванията при стрийминг представлява убедителна аргументация за инвеститорите от тези мрежи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като DeeStream (DST) има за цел да предефинира потреблението и разпространението на съдържание, инвеститорите от XRP и Polkadot (DOT) виждат ценно пресичане на технологиите и медиите, което може да доведе до значителни пазарни печалби.

XRP подкрепя разширяването на блокчейн приложенията

Мрежата на XRP, позната най-вече с ролята си за улесняване на бързите и евтини международни парични преводи, насърчава проекти, които разширяват обхвата на приложимост на блокчейн технологията.

Интересът на общността на XRP към DeeStream (DST) подчертава колективната вяра в потенциала на блокчейн за иновации отвъд финансовите транзакции, като стрийминг платформата на DeeStream
(DST) се разглежда като отличен пример за това разширяване.

Polkadot (DOT) предвижда решения за контакт между веригите

Polkadot (DOT), със своя уникален подход за осигуряване на оперативно съвместими трансфери между различни вериги, привлича инвеститори, заинтересовани от следващата вълна децентрализирани приложения.

Привлекателността на DeeStream (DST) за общността на Polkadot (DOT) се крие в потенциала му да се превърне в услуга за стрийминг между вериги, използвайки технологията на Polkadot (DOT), за да предложи единна и всеобхватна платформа за създателите на съдържание и зрителите.

DeeStream (DST) е готова за 60Х ръст на пазара на стрийминг услуги

С DeeStream (DST) концепцията за децентрализирано управление се материализира, предлагайки приложение в реалния свят, където потребителите могат реално да влияят върху бъдещето на платформата, отбелязвайки значителна промяна в сравнение с централизирания контрол, наблюдаван в традиционните стрийминг услуги.

Подхранвана от ентусиазма на инвеститорите на XRP и Polkadot (DOT), DeeStream (DST) е на път да предизвика традиционните стрийминг услуги със своя децентрализиран модел. Очакваното 60Х увеличение означава нещо повече от финансов ръст; то представлява преход към по-отворен, справедлив и приобщаващ медиен пейзаж, подкрепен от сливането на DeeStream (DST) с финансовата мощ на XRP и възможностите на Polkadot (DOT) за междуверижна активност.

DeeStream (DST) е в ранен етап на развитие, но това не пречи на инвеститорите да го забележат. Предварителната продажба, която е в момент на втория етап предлага вход на минималната цена от $0.055. С фокуса си върху овластяването на създателите и зрителите DeeStream (DST) привлича вниманието. Потенциалът за значителен растеж, достигащ 60Х до четвъртото тримесечие, е неоспорим.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.