НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST) привлича ключови инвеститори в USD Coin (USDC) и XRP: Експертният анализ предполага 100X ръст

29.03.2024 14:04 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST) привлича ключови инвеститори в USD Coin (USDC) и XRP: Експертният анализ предполага 100X ръст

USD Coin (USDC) е стабилна монета на децентрализирания пазар, която е свързана с щатския долар. Хората, които използват USD Coin (USDC), искат да се предпазят от волатилността, която поразява криптовалутите.

XRP е децентрализиран проект с отворен код, който е звездата на шоуто, когато става въпрос за скорост, мащабируемост и екологично съзнание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DeeStream (DST) е във втория си етап на предварителна продажба и се продава за $0.055, като платформата вече има над 3,100 инвеститори и повече от 16,500 регистрации за предварителна продажба. Причината за тези страхотни цифри е, че всички вярват колко голяма ще бъде DeeStream (DST) и искат парче от пая, преди токените да станат по-скъпи.

Инвеститорите в USD Coin (USDC) се диверсифицират

Стабилността, която USD Coin (USDC) осигурява, е несравнима с тази на обикновените криптовалути. USD Coin (USDC) е свързана с щатския долар и тъй като валутата е стабилна, потребителите разполагат с предимствата на децентрализацията и стабилността на централизациите в един проект. Но някои притежатели на USD Coin (USDC) имат вкус към печалбите, затова диверсифицират инвестиционната си с DeeStream (DST).

Притежателите на XRP са недоволни

XRP не е проектът, на който притежателите се надяваха. Те виждат някои знаци, които им подсказват, че XRP няма да е този, с който да продължат. Един от по-ярките признаци е, че най-високата регистрирана стойност за токен на XRP беше през 2018 г. и оттогава тя не се е доближавала до нея. Ripple (XRP) струва с 83% по-малко, отколкото през 2018 г.

Увеличават се записванията за предварителна продажба на DeeStream (DST)

Проектът DeeStream (DST) иска да направи чудеса за децентрализирания свят, тъй като някои виждат DeFi сектора като място, което е много фокусирано върху финансите и въпреки че това не е лошо, хората все пак трябва да се забавляват в децентрализираната екосистема.

Забавленията правят платформата по-привлекателна за аудиторията, а повече хора означават повече транзакции, които водят до по-добър крипто свят.

Може би вече има децентрализирани игри, но DeeStream (DST) ще въведе децентрализирано стрийминг. С DeeStream (DST) потребителите могат да се предават на живо и да печелят.

Стриймърите могат да предават на живо себе си, правейки нещо забавно, драматично, информативно и т.н. Топката е в полето на потребителя. Те могат да правят всичко, което ще се хареса на тяхната аудитория.

В платформата на DeeStream (DST) инвеститорите, който притежават токени от предварителната продажба ще печелят процент от таксите, които DeeStream (DST) генерира, ще имат достъп до VIP програма, която потребителите ще ползват и услуга за размяна, която ще се използва при необходимост.

Потребителите ще бъдат възнаграждавани с криптовалути, когато достигнат определено ниво на използване на платформата, и т.н. Едно от по-интересните предимства е, че инвеститорите ще имат думата за това как се управлява проектът, тъй като ще могат да гласуват и да дават мнението си.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.