НАЧАЛО Прессъобщения

DeeStream (DST) се превръща във фаворит сред общностите на Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB), прогнозирайки 110X възвръщаемост

31.03.2024 8:57 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeeStream (DST) се превръща във фаворит сред общностите на Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB), прогнозирайки 110X възвръщаемост

На постоянно развиващия се крипто пазар, Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB) привлякоха вниманието на инвеститорите по целия свят с неотдавнашните си скокове.

Докато при Ethereum (ETH) се наблюдава забележителен ръст на стойността, който подхранва оптимизма на търговците, Shiba Inu (SHIB), известен като “Убиецът на Dogecoin”, преживя възраждане на интереса, белязано от скок в глобалните търсения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това Shiba Inu (SHIB) отбеляза и значително увеличение на стойността на своя токен. На фона на това вълнение DeeStream (DST) се очертава като обещаващ претендент, привличащ благоразположението както на любителите на криптовалути, така и на почитателите на стрийминга. Междувременно DeeStream (DST) се очертава и като фаворит сред средите на Ethereum (ETH) и Shiba Inu (SHIB), които прогнозират 100Х възвръщаемост.

Бичи скок при Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), воден от забележките на съоснователя Виталик Бутерин, отбеляза забележителен скок в цената си, като месечните колебания варират между $3,400 и $4,000, отбелязвайки увеличение от 2%.

Анализаторите следят отблизо способността на Ethereum (ETH) да запази позицията си над прага на подкрепа от $3,250 и да продължи да се търгува над 100-часовата проста пълзяща средна, за да поддържа този възходящ импулс.

Въпреки че Ethereum (ETH) показва бичи индикатори, предпазливостта надделява, ако не успее да преодолее критичната съпротива от $3,700. При такъв сценарий Ethereum (ETH) може да се сблъска със спад към зоната на подкрепа от $3,250, като потенциално може да се плъзне още надолу до нивото от $3,000 или дори по-ниско до $2,880. Въпреки че техническите индикатори показват положителна тенденция и покупателна активност, инвеститорите трябва да останат бдителни.

Нарастващ интерес към Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), често наричан “убиецът на Dogecoin”, напоследък преживява рязък скок както на стойността си, така и на интереса към глобалното търсене. След период на относително затишие Shiba Inu (SHIB) привлече отново вниманието, като интересът към търсенето достигна своя връх на 16 март и оттогава поддържа забележителна възходяща тенденция. Повишаването на запитванията за Shiba Inu (SHIB) и нейният исторически връх отразяват повишения интерес и потенциалната пазарна активност.

Скокът на търсенията заShiba Inu (SHIB) не се ограничава само до определени региони, тъй като страни като Пакистан, Нидерландия, Словения, Канада и Нигерия проявяват значителен интерес към Shiba Inu (SHIB). Освен това стойността на токена Shiba Inu (SHIB) отбеляза забележително увеличение от над 124% през последния месец, достигайки двугодишен връх от $0.000045.

DeeStream (DST) се превръща във фаворит сред притежателите на криптовалути

За разлика от традиционните платформи, които често цензурират съдържанието и налагат високи такси, DeeStream (DST) дава възможност на потребителите да изразяват себе си без страх от възмездие, стига то да е съобразено със законовите граници. При цена от само $0.055 в етап 2 на предварителната продажба DeeStream (DST) представлява уникална възможност за инвестиция в процъфтяващия пазар на стрийминг на живо, който се оценява на $160.55 милиарда и се очаква да достигне $247 млилиарда до 2027 г.

С над 16,500 регистрирани потребители и над 3,100 инвеститори, които вече са се включили, DeeStream (DST) набира скорост като първата в света децентрализирана платформа за стрийминг, изградена върху блокчейн технология. Ранните инвеститори в предварителната продажба не само се радват на 50:50 дяла с DeeStream (DST), но и получават ексклузивен достъп до алфа и бета тестове, което ги позиционира в челните редици на иновациите в стрийминг индустрията.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.